Gå til indhold
Hyggelig terrasse til et træ feriehus i Grærup, Oksbøl

Overnatning i Oksbøl

Foto: Sol og Strand Feriehusudlejning

Er i på udgik efter et sted at overnatte, eller et skønt feriehus? Her kan i blive inspireret og få et overblik over hvilke overnatnings muligheder Oksbøl og nærområdet har at byde på.

Hotel & Kroophold

Liste
Kort
Billum Kro
Foto: Billum Kro

Billum Kro

Billum Kro har 30 nyrenoverede værelser - alle med nye brusebadeværelser og fladskærms-TV. Nyt opholdsrum med tv, bøger, magasiner og spil derudover forefindes hyggelig krostue samt gårdhave. 

Læs mere

Camping & Feriecentre

Liste
Kort
Grøn oplevelseKonceptHotel Danhostel Blåvandshuk
Foto: Koncepthotel Blaavandshuk

KonceptHotel Danhostel Blåvandshuk

KonceptHotel Blaavandshuk har flere forskellige slags ophold, og der er noget til enhver smag. Her er de romantiske og rolige ophold, der summer af ro, nærvær og kvalitetstid. Ophold med fart over fel...

Læs mere
Børsmose Strand Camping
Foto: Børsmose Strand Camping

Børsmose Strand Camping

Børsmose Strand Camping er en rolig og børnevenlig familieplads, med en enestående beliggenhed midt i naturen og direkte ud til en af Vestkystens bedste badestrande. 

Læs mere
CampWest SportResort
Foto: CampWest SportResort

CampWest SportResort

CampWest SportResort er i de seneste 5 år totalrenoveret og fremstår i dag som en topmoderne plads med ny servicebygning, hytter, legeplads, mini zoo, fiskesø, GPS skattejagt, water balls og fri adgan...

Læs mere
Jegum Ferieland
Foto: Jegum Ferieland

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland ligger midt i et af Danmarks største rekreative områder. Herfra er der kun 10-12 km til Vesterhavet, hvor I finder nogen af Danmarks allerbedste badestrande. 

Læs mere
Danhostel Blåvandshuk
Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem

Danhostel Blåvandshuk

Overnatning på Danhostel Blåvandshuk betyder - Centralt beliggende i Danmarks mest besøgte turistområde – flot afgrænset af Nationalpark Vadehavet og Skallingen, landets hvideste sandstrande, Naturpar...

Læs mere

Bed & Breakfast

Liste
Kort
Gunner Madsen B&B
Foto: Gunner Madsen

Gunner Madsen B&B

På Gunner Madsens gård i Billum, vågner du op i naturskønne omgivelser tæt ved Ho Bugt. Her finder du fem dobbeltværelser og en stor fælles opholdsstue og et fælles køkken.

Læs mere

Er I mere til feriehus eller fri natur?

Her kan i finde inspiration til et udendørs eventyr, eller udforske og finde frem til det helt rigtige feriehus for Jer, blandt områdes dygtige udlejere.

Social Media: