©  Foto:

Danhostel Blåvandshuk

Overnatning på Danhostel Blåvandshuk betyder - Centralt beliggende i Danmarks mest besøgte turistområde – flot afgrænset af Nationalpark Vadehavet og Skallingen, landets hvideste sandstrande, Naturpark Vadehavet og Filsø – et af Danmarks største søer. 

I Oksbøl ligger Danhostel Blåvandshuk som er et oplagt feriemål hele året rundt. 

Centralt beliggende i Danmarks mest besøgte turistområde – flot afgrænset af Nationalpark Vadehavet og Skallingen, landets hvideste sandstrande, Naturpark Vadehavet og Filsø – et af Danmarks største søer. 

På Danhostel Blåvandshuk har du naturen helt ind til døren og direkte adgang til Ål Plantage, hvor der findes gode afmærkede vandre – og løberuter. 

Derudover en badesø, skovlegeplads og attraktiv hundeskov og blot 5 km herfra findes en meget spændende mountainbike rute ligesom der findes en bowlingbane og 18 hullers golfbane indenfor bare 8 km. 

Der er kun få hundrede meter til flere indkøbsmuligheder med gode åbningstider. Danhostel Blåvandshuk ligger i smørhullet imellem Varde, Blåvand og Esbjerg. 

Varde er en gammel købstad fra 1442 og har et spænende å –og bymiljø, Esbjerg har et stort kulturliv og havnemiljø.  Blåvandområdet er et mekka for naturelskere og så er der igennem de senere år skabt et stort handelsliv med masser af butikker. Et besøg værd... Vejers strand er en ægte badeby med kuperede klitområder og udsigt over Nordsøen så langt øjet rækker.
 
Vælger du Danhostel Blåvandshuk til dit næste ophold – vil vi gøre alt for, at du snart kommer tilbage.