Søhest i Ølgod

Ølgod

Foto: Leif Møller

Varde Kommunes næststørste by rummer både nogle af egnens største virksomheder og et blomstrende forretningsliv. 

Ølgod er også en ambitiøs kulturel by med markante årlige aftryk som kulturdagene i efteråret. "Skulptur Ølgod" er en forening af lokale ildsjæle, der i årenes løb har købt, udstillet og forskønnet byen med en lang række værker af kendte kunstnere. Ølgod med sine 4.000 indbyggere ligger som et brohoved mellem kystturismen og det midtjyske bagland og forbinder således trafik og handel mellem vest og øst. En time fra Vesterhavet - en halv time fra Billund Lufthavn og Legoland.  

Overnatning

Ferie ved Vesterhavet betyder først og fremmest pragtfulde naturoplevelser tæt ved vandet. En uge eller to er hurtigt gået, og det er derfor en god ide at tænke over, hvordan man gerne vil bo, og dermed få mest muligt ud af ferien.

Aktiviteter i og omkring Ølgod

Der venter masser af sjove aktiviteter for de besøgende i Ølgod.

Spisesteder i og omkring Ølgod

Få inspiration til hvor du kan spise, under dit besøg i Ølgod.

Shopping i Ølgod

Her får du en oversigt over de mange shoppingmuligheder i Ølgod.

Janus Bygningen - Kunsthal og kunstmuseum

Janus Bygningen - Kunsthal og kunstmuseum i Tistrup,   for moderne billedkunst, skulptur og kunsthåndværk. Skiftende særudstillinger fra Vestjyllands...

Historiestien i Ølgod Byskov

Historiestien i Ølgod Byskov. 5 km lang gåtur. Ølgod Plantage blev påbegyndt plantet i 1882 som en aktieselskabsplantage, hovedsagelig tilplantet med bjergfyr. Formålet var blandt andet at skaffe læ for den nye stationsby og sikre, at en evt. hedebrand ikke skulle omdanne de indlandsklitt...

Fiskesøer

Put & Take-søerne er hyggelige udflugtssteder for familien, der vil på tur med fiskestang og madkurv.

Kirker i Destination Vesterhavet

Besøg en af de mange smukke kirker.

Lokale specialiteter

I Destination Vesterhavet har du mulighed for at besøge de mange special- og gårdbutikker. Her finder du blandt andet en bred vifte af specialiteter lavet på lokale råvarer. Velkommen til Vestjyllands spisekammer - Læs mere her  www.smagenafvest.dk .