Forår og påskeferie for par

Foto: Levende Historie

Få inspiration til aktiviteter for dig og din partner på jeres ferie eller ophold ved Vesterhavet.

fjordgaarden - restaurant
Jesper Rais

Smagsoplevelser

Lækre smagsoplevelser kan man ikke få for mange af – og holder I ferie ved Vesterhavet er der rig mulighed for at føje endnu et par smagsoplevelser til CV’et. I kan blandt andet nyde en fantastisk middag i første klitrække på Høfde4 i Blåvand eller besøge Restaurant Nordic i Latinerkvarteret i Ringkøbing og prøve en af deres lækre Social Dining menuer.

Kunsthåndværk og gallerier
Destination Vesterhavet

Kunsthåndværker- og designmarked

I påskeferien har I mulighed for at besøg et hyggeligt kunsthåndværker- og designmarked i Latinerkvarteret i V. Strandgade i Ringkøbing. Her er kunsthåndværkere og designere fra nær og fjern samlet for at vise og sælge deres kunst og design.

Surf - Vesterhavet
Rikke Kjær Poulsen

Surf kursus

Oplev stranden fra en anden vinkel - og med et surfbræt under fødderne. Hos WestWind er der gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige former for surfing – både på fjorden og på havet. De tilbyder blandt andet kurser i windsurf, kitesurf og SUP.

Islandske heste
Doruk Yemenici

Oplev naturen på hesteryg

Få en oplevelse udover det sædvandelige - nyd de naturskønne omgivelser ved Vesterhavet på hesteryg. I kan ride ud på egen hånd, men der er også gode muligheder for at få en guidet ridetur langs havet. Har I egne heste med på ferie, er det muligt at få dem opstaldet på en af destinationens ridecentre.

Gæs - Fugle
VisitVesterhavet

Grå sol

I foråret er der gode muligheder for at opleve grå sol - både i den sydligste del af Ringkøbing Fjord nede omkring Tipperne/Værnengene og oppe ved Vest Stadil Fjord. Grå sol er et fænomen, som opstår når tusindvis af gæs samles på himlen.