Gå til indhold
©  Foto:

Abelines Gaard

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor store og små kan opleve livet ved Vesterhavet, som det var, da oldemor var barn. Leg som i gamle dage og hils på hønsene. Gå på opdagelse i de gamle stuer, og fornem stemningen som for 100 år siden.

Til familiens yngste, og de barnlige sjæle, er der mange sjove spil og lege fra gamle dage både ude og inde. Prøv at gå på stylter, spil ti-bold og bobspil. Lev jer også ind i børns hverdag for 100 år siden, når I prøver vores underholdende skattejagt.

Abelines Gaard har også tilknyttet en redningsstation, hvor der i løbet af året også afholdes arrangementer. Her kan I blandt andet opleve, hvordan en redningsaktion var i gamle dage.

I finder en hyggelig café på gården, hvor der serveres  kolde og varme drikke og almindeligt kaffebrød. På gården er der en lille museumsbutik, hvor I kan finde souvenirs og købe is.

Abelines Gaard er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, der har mange besøgssteder ved Ringkøbing Fjord. Vil du vide mere om Abelines Gaard, åbningstider, priser, dato for aktiviteter og arrangementer besøg www.abelinesgaard.dk eller følg med på www.facebook.com/abelinesgaard.

Social Media: