©  Foto:

Outrup Golfbane

Hos Outrup Golfklub er alle velkommen uanset om man har mange års erfaring eller er helt ny i sporten. I Outrup Golfklub finder du et hyggeligt samvær med helt fantastiske golfoplevelser for alle golfinteresseret. Outrup Golfklub er beliggende i helt unikke omgivelser, og byder på gode træningsfaciliteter med Vestjyllands bedste 9 hullers bane.

Outrup Golfbane er en hyggelig vestjysk golfklub, som er en del af Axelgaard Golf. Golfbanen finder du mellem Varde og Nymindegab, og tæt på Henne Strand.

I golfklubben er der et stærkt socialt liv, og banen byder på gode træningsfaciliteter og naturoplevelser i de naturskønne omgivelser.

På Outrup Golfbane er der plads til alle golfspillere uanset niveau. Hvis du har mange års erfaring eller er helt ny sporten vil Outrup Golfklub altid finde et golfmedlemskab til dig. 

Med et medlemskab hos Outrup Golfklub får du ikke blot adgang til Vestjyllands bedste 9 hullers bane, men også rammer for et godt socialt netværk med golf som det naturlige omdrejningspunkt. Medlemskabet giver helt fantastiske golfoplevelser, og et hyggeligt samvær med andre golfinteresseret uanset niveau.

I Outrup Golfklub tilbydes der et indholdsrigt aktivitetsprogram med faste ugedagsturneringer for både damer, herrer og seniorer samt løbende klubturneringer og medlemsarrangementer.

Selve Outrup Golfbane blev anlagt i 2005, og stiftet i 2007. Banen er en parkbane i naturskønne områder med elementer fra den jyske vestkyst. Banen har to udslagssteder, og parken består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane. Derfor henvender banen sig til alle slags golfspillere.

Derudover har Outrup Golfbane også en driving range med 16 pladser, hvoraf 10 er overdækket samt 9 huls puttinggreen.

 

Få mere information om medlemskab samt meget mere på Outrup Golfklubs hjemmeside.