Gå til indhold
to drenge leder efter rav

Sjove indendørs aktiviteter

Foto: FlyingOctober

Bliv inspireret til en dagstur eller ferie ved Vesterhavet. Her finder du indendørs oplevelser, udfordringer og aktiviteter for både store og små.

Liste
Kort
Junglefun Klatrepark
Foto: Junglefun Klatrepark

Junglefun Klatrepark

Besøg Junglefuns sjove og udfordrende indendørs klatrebaner i Oksbøl, og få en spænende oplevelse for hele familien eller vennegruppen. I Junglefun klatrepark vil i opleve en hyggelig junglestemning, ...

Læs mere
Junglefun Indendørs minigolf
Foto: Junglefun minigolf

Junglefun Indendørs minigolf

Slå jer løs til en omgang minigolf i Junglefun indendørs minigolf. Her er der en hyggelig junglestemning hvor hele familien eller alle vennerne kan være med, og i er garanteret en hyggelig dyst. 

 

Læs mere
RAV
Foto: Jyllandsakvariet

RAV

I tusindevis af år har vi mennesker været fascineret af rav, fundet måder at bruge det på og forsket i det særlige materiale. Gå på skattejagt i et hus fyldt med rav og fun facts om Nordens guld! Du v...

Læs mere

Aktiviteter i Lalandia i Søndervig

Feriecentret bugner af sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien. Hyg jer sammen i Monky Tonky Land, eller gå på opdagelse i de mange andre aktiviteter.

Læs mere
Escape History House
Foto: Escape History House

Escape History House

Den fedeste oplevelse på en regnvejrsdag! Uanset om du er erfaren eller er helt ny indenfor Escape Rooms, så er vi overbeviste om at oplevelsen kan vække noget i dig.

Læs mere

Kloster Design Lysstøberi & Brugskunst

Mellem Søndervig og Ringkøbing i en lille landsby Kloster, finder du firmaet Kloster Design. Et udflugtsmål for hele familien for såvel store som små.

Læs mere
Naturkraft
Foto: Levende Historie

Naturkraft

Kom tæt på den vestjyske natur og de kræfter, der gennem tusinder af år har formet landskabet og de mennesker, der lever her.

Læs mere
Sportium Bowling
Foto: Sportium

Sportium Bowling

Sjov underholdning for alle på bowlingbanen hos Sportium. Nyd et par hyggelige timer med venner, familie og venner.

Læs mere
Skjern Bowlingcenter
Foto: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Skjern Bowlingcenter

Udfordre din familie eller venner på en af Skjern Bowlingcenters fuldautomatiske baner. Her har I mulighed for at have en sjov dag eller aften med mange forskellige spil og massere hygge. I Skjern Bow...

Læs mere

Social Media: