©  Foto:

Escape History House

Den fedeste oplevelse på en regnvejrsdag! Uanset om du er erfaren eller er helt ny indenfor Escape Rooms, så er vi overbeviste om at oplevelsen kan vække noget i dig.

Escape History House er et medrivende historisk live spil. I er 2-6 personer som bliver låst inde i et rum, hvor I skal samarbejde om at løse opgaver, puslespil og gåder for at komme ud af rummet igen.

Gamemaster sætter rammerne og introducerer jer for historien, hvorefter døren lukkes bag jer og tiden begynder at tælle ned fra 60 minutter. Spillet er nu i gang og I skal kaste jer ud i at i at samarbejde om at komme ud inden tiden løber. Her kommer jeres samarbejdsevne og kreativitet virkelig på prøve. Alle kan være med og I vil helt sikkert blive udfordret.

Eller prøv Danmarks første overnatningshytte med escapeoplevelser. Frimurerlogen er blevet infiltreret af illuminati. Men hvem er muldvarpen? Du og dit team skal flytte ind i Frimurers hemmelige hytte. Her har i 20 timer til at redde Frimurerne fra illumanitierne. Men pas på, nogen holder øje.

Hos Escape History House tager vi udgangspunkt i historiske begivenheder, når vi kreere vores Escape Room, så ud over en fantastisk oplevelse får I også lidt historisk viden med hjem. Jeres oplevelse er i fokus hos os, og hvem ved måske I opdager nogen nye siden af jer selv.