surf voksen og barn

Surfing for børn og voksne

Foto: Presse

Destinationen tilbyder fantastiske vandsportsmuligheder for store og små, øvede og begyndere. Et besøg her i området er derfor en oplagt mulighed for at springe ud som vandsportsudøver.

Lige som mange familier om vinteren tager på skiferie og skiskole og nyder de aktive dage i sneen, er Hvide Sande stedet at tage hen for at prøve kræfter med surfbræt, surfskole og solskin på kinderne.

Her er vi nemlig så heldige at have både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet lige uden for døren. Børn og andre, som ikke er så vilde med bølgerne på havsiden, kan trygt øve sig i fjorden, hvor alle kan bunde 800 meter ud på sandbund, mens de mere erfarne (og modige) kan boltre sig i havets bølger.

Motion for krop og sjæl

Vandsport er ikke kun en virkelig sjov og udfordrende aktivitet, det er også sundt for kroppen. Motorikken forbedres, muskler og led styrkes, og du brænder en masse kræfter af og kommer i form. Ude på vandet glider dagligdagens bekymringer væk. Al koncentration rettes mod bevægelserne på brættet, og vand- og vindforholdenes skiften holder dine sanser beskæftiget hele tiden.

Dyrk vandsport med familien

Vandsport er en fantastisk familieaktivitet, og ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er der mulighed for at dyrke alle de forskellige discipliner i sikre og trygge omgivelser. Børn er som bekendt ofte de mest lærenemme og smidige, og ofte er det dem, der har lettest ved at komme i gang. Et surf-kursus med uddannede trænere er også en god mulighed, så hele familien sammen kan blive hjulpet godt på vej.