bunker

Køb dine ferieoplevelser på nettet

13.9.2019
Foto: Presse

Pressemeddelelse juli 2019

Ringkøbing Fjord Turisme har netop lanceret en helt ny billetportal, så områdets mange gæster (og lokale) får endnu nemmere ved at købe billetter til de mange oplevelser, som området byder på.
Før familien skal på ferie, sidder mange hjemme ved computeren for at se, hvad det nye område har at byde på. Skal de på ferie i området omkring Ringkøbing Fjord, vil de blandt andet støde på vikingehavn, fødevarefestival, sangaften, museer og meget mere, for der er masser at opleve, hvis man tager på ferie her - eller blot har lyst til at invitere familien ud på opdagelse i eget område. 

Kort vej til eventyret

Hidtil har gæsterne måtte ”nøjes med” inspirationen og været nødt til at vente med at få styr på billetter og adgangskort, til de var på stedet. Men nu er vejen til oplevelserne blevet endnu kortere. Ringkøbing Fjord Turisme har nemlig netop lanceret en ny billetkøbsmulighed på hjemmesiden www.hvidesande.dk
- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan gøre det endnu nemmere for vores gæster at komme ud og opleve hele vores dejlige område. Samtidig er det en god hjælp til vores medlemmer, som med billetportalen får endnu en mulighed for at tiltrække flere gæster, siger Søren Lydig Kristensen, direktør i Ringkøbing Fjord Turisme.

Tid til nærvær i stedet for kø-tid

Billetportalen er lavet i samarbejde med BilletExpressen, som har stor erfaring med lignende portaler fra andre turistdestinationer, så både gæster og medlemmer er i trygge hænder. Der er allerede en stribe aktører, som er gået med i den nye billetportal, og der er stadig plads til flere:
- Vi har 800.000 gæster på vores hjemmeside, som vi gerne vil tilbyde at købe billetter på en nem måde, uden at de skal stå i kø. Det her vil give dem en endnu bedre ferieoplevelse – og det er præcis, hvad vi hele tiden arbejder for: at skabe tid og ro til, at gæsterne kan bruge ferien på at være sammen med familien – i stedet for at stå i billetkøen, siger Søren Lydig Kristensen.

Ringkøbing Skjern Museum er en af de aktører, som har benyttet lejligheden til at få en online billetportal:

- Det har længe været et ønske, at vi kan give vores gæster den ekstra service, at de kan købe billetter til vores mange oplevelser hjemmefra. Derfor er vi glade for den nye mulighed for online billetkøb på den hjemmeside, hvor gæsterne i forvejen søger information. Vi ser et stort potentiale i den nye løsning, da det bliver det nemmere for gæsten at komme fra inspiration til oplevelse, siger Betina Bach Nielsen, salgsleder ved Ringkøbing-Skjern Museum.