Kvinde på segway tur på stranden i Søndervig

Anderledes naturoplevelser

Foto: Jørn Deleuran

Bliv inspireret til en dagstur eller ferie ved Vesterhavet. Her finder du en række anderledes naturoplevelser for både store og små.

Liste
Kort
Naturkraft
Foto: Ringkøbing Fjord Museer

Naturkraft

En naturoplevelse for alle! Kom tæt på den vestjyske natur og de kræfter, der gennem tusinder af år har formet landskabet og de mennesker, der lever her – bliv klogere på, hvordan naturens kræfter påv...

Læs mere
WOW PARK Skjern
Foto: WOW PARK

WOW PARK Skjern

Fuld gas, fri leg og sjov sammen i den vildeste lege og forlystelsespark i skoven, WOW PARK.

Læs mere

Kom på knallerttur med Tomos Tours

Få en unik oplevelse med din familie, venner eller kollegaer på ryggen af en gammel knallert rundt langs Ringkøbing Fjord. 

Læs mere

Beach Bowl i Søndervig | Udendørs aktiviteter for hele familien

Prøv kræfter med flere sjove udendørs aktiviteter hos Beach Bowl: Minigolf, tennis, padeltennis, segwaykørsel, trampoliner og minibiler.

 

Læs mere
KABELPARK®
Foto: KABELPARK®

KABELPARK®

I Hvide Sande finder du Kabelparken, som tilbyder wakeboard og vandski på parkens kabelbane. Kabelparken er for alle der kan lide at lege på vand, uanset om man er begynder eller øvet, kan du booke ho...

Læs mere

Dyrehaven Engholm | Kom helt tæt på dyrene

Hos Dyrehaven Engholm kan I komme helt tæt på dyrene. Hele familien kan nyde en hyggelig dag sammen og komme helt ned i tempo. 

Læs mere
Ridning på stranden
Foto: Mette Johnsen

Ridning

Få en oplevelse udover det sædvanlige - nyd de naturskønne omgivelser ved Vesterhavet på hesteryg. I kan ride ud på egen hånd eller tage med på en guidet ridetur langs havet.

Udsigt over Tambours Have
Foto: Karsten Madsen

Besøgshaver

Tag ud og oplev en af de spændende besøgshaver i området. Her er der ro og god tid til at udforske haverne, som hver især kan noget helt specielt.

Blåvandshuk Fyr
Foto: Vardemuseerne

Blåvandshuk Fyr

Blåvandshuk Fyr ligger ved Danmarks vestligste punkt. Fyret er 39 meter højt, men rager grundet sin placering i klitterne 55 meter op i luften, hvilket giver en fantastisk udsigt over Vesterhavet. 

Læs mere
Lyngvig Fyr
Foto: Ringkøbing Fjord Museer

Lyngvig Fyr

Følg den snoede trappe op i fyrtårnet, og bliv belønnet med den mest fantastiske panoramaudsigt over hav, klitter og fjord. Området omkring Lyngvig Fyr byder også på mange oplevelser. 

Læs mere
Ivans Lystfiskeri - M/S Nemo
Foto: Ivans Lystfiskeri

Ivans Lystfiskeri - M/S Nemo

Havfiskeri og dybhavsfiskeri på M/S Nemo er vildtjagt på Nordsøen! Det Gule Rev og Den Norske Rende, god mad og hyggeligt samvær gør havfiskeri til en totaloplevelse. Ivans Lystfiskeri garanterer en n...

Læs mere
Labyrint-Temapark Labyrinthia
Foto: Labyrinthia

Labyrint-Temapark Labyrinthia

Labyrinthia er en anderledes, sjov og udfordrende attraktion for børn og voksne i alle aldre. Her er der masser af mulighed for at få motion til både hoved og ben i de mange forskellige typer labyrint...

Læs mere