©  Foto:

Nature Experience

Brug din ferie eller fritid på at komme tættere på naturen og dig selv! Mangler du ideer til, hvad du kan lave i naturen eller med naturens råvarer, så lad dig inspirere til spændende oplevelser, du måske aldrig ville have overvejet.

Hvad med madlavning over bål, en fårehyrdetur eller virke i et kreativt værksted med naturmaterialer, eller måske vil du hellere blive klogere om, hvordan lokal æblemost bliver til? Giv dig selv en chance for at udvide din horisont og prøv noget nyt – bare en gang om året.

Nature Experience giver dig en overblik over rigtig mange små inspirerende virksomheder, som beskæftiger sig med naturen eller naturens råvarer og kan gøre det nemmere for dig til at komme i tættere kontakt med dig selv og naturen.

Du kan finde inspiration på hjemmesiden: www.natureexperience.dk, men du kan også vælge at kontakte mig og give mig opgaven til at finde din næste fantastiske naturoplevelse. Så vil jeg i samarbejde med dig finde de fedeste aktiviteter.

Er du en af de små inspirerende virksomheder, som har naturen som omdrejningspunkt, så kontakt mig for at komme med i fællesskabet.