©  Foto:

Dyrehaven Engholm | Kom helt tæt på dyrene

Hos Dyrehaven Engholm kan I komme helt tæt på dyrene. Hele familien kan nyde en hyggelig dag sammen og komme helt ned i tempo. 

Velkommen til Dyrehaven Engholm – det perfekte sted for en uforglemmelig dag i naturens skød og med dyrene i fokus. Tag et dybt åndedrag og lad dig fordybe i den fantastiske atmosfære, hvor mennesker og dyr mødes i harmoni.

I Dyrehaven Engholm er vi stolte af vores engagement i dyrevelfærd, og det er vores fornemmeste opgave at sikre, at vores firbenede venner trives og har det godt. Her kan du opleve dyrene i deres naturlige omgivelser og komme helt tæt på dem – heriblandt alpakaer, minigrise og den helt specielle race Blacknose Valais får. 

Tag jer god tid - det er det hele værd

Dyrehaven Engholm giver plads til nærvær og ro for hele familien, og der er rigtig meget at opleve hele vejen rundt i haven. Hvis der er brug for en pause undervejs, er der opsat borde og bænkesæt, hvor I også med fordel kan nyde jeres medbragte madpakke.
I løbet af sæsonen er der flere forskellige aktiviteter i dyrehaven, der alle sammen har dyrene og naturen i fokus. Det kan være rovfugle-show, mad over bål eller slyngning af honning. 

Gå på opdagelse i vores smukke landskab, hvor naturens ro og dyrenes nærvær skaber en magisk stemning. Lyt til fuglenes sang og føl vinden i håret, mens du går på opdagelse i vores velplejede grønne områder.

Glade gæster

Hos Dyrehaven Engholm har rigtig mange gæster allerede besøgt stedet, og deres begejstring er ikke til at tage fejl af. 

"Skøn dyrehave at besøge med familien, hvor der er ro og hygge, smilende og imødekommende medarbejdere og nogle skønne dyr man kan fodre og klappe. Kan i dèn grad anbefales." Anmeldelse fra Google. 

Uanset om du naturnørd eller en familie, der bare elsker at være tæt på dyrelivet, så byder Dyrehaven Engholm dig velkommen med åbne arme. Tag dig tid til at nyde øjeblikkene og skab minder for livet - sammen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med eventyr, nærvær og naturoplevelser i Dyrehaven Engholm.