Grøn – ja tak!

Grøn – ja tak!

Foto: © Richard Clark

Efterspørgslen efter vegetarisk og veganske retter går kun én vej, opad. Gratis workshop den 15. november 2021 kl. 9.45 til kl. 15.30. Sted: Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, 6900 Skjern

Vi giver et lynhurtigt indblik i de hårdtslående fakta om hvad turisterne (og borgerne) efterspørger, som eksempelvis at der i hver tredje familie er et medlem der foretrækker vegetarisk eller vegansk, mens 8 % af tyskerne spiser alene vegetarisk/vegansk!

Herefter overlades scenen til kursusleder Trine Krebs, Food Organisation of Denmarks grønne Sjæf – med sig har hun:

  • Christine Bille Nielsen der er uddannet fra Søllerød Kro hos Michel Michaud, CV: Skagen Fiskerestaurant, Era Ora, Årstiderne og forfatter på vegetar og fermenterings kogebøger.
  • Philip Klovborg Grønkjær der er uddannet fra Kong Hans, CV: Herman, Kong Hans, Kadeau, Hotel Nimb, Madklubben og Simple Feast.

De kommer ikke med et nyt køkkenmanifest, men viser genveje til mere velsmag og viser dig hvordan du kan gøre det profitabelt at sætte 1-2 kvalitative grønne tilbud på dit eksisterende menukort.

Vi tager ud på en ekspedition gennem plantepral og problemer, showkøkken og planteteknikker, førend vi kigger på jeres eksisterende menu og deler inspiration til at indfri råvarernes potentialer, mens videndeling og netværk styrkes på tværs af Varde og Ringkøbing-Skjerns bedste køkkener.

Sæt kryds ved den 15. november. Tilmelding til Merete Gammelmark: merete@visitvesterhavet.dk senest 1. november 2021

Det er gratis at deltage, men der er et no show fee på 500 kr. 


Gratis workshop den 15. november 2021 kl. 9.45 til kl. 15.30. Sted: Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, 6900 Skjern


Foreløbigt Program

9.45 Ankomst til en plantesnack og en forfriskning 10.00 -10.30 Velkomst med de hårde plantefacts fra Destination Westerhaw Plantepral og planteproblemer ved grøn chef, Trine Krebs – del dine plantesuccesser og -nedture – også dem, der er helt små – involvering og aktivering af deltagere

10.30-11.15 Velsmagen i det veganske/vegetariske køkken – Masterclass/Showkøkken ved kok og madskribent, Christine Bille Nielsen Biologisk pause

11.30-12.30 Køkkentræning – træn en planteteknik, som bliver til vores frokost ved kokkene Philip Kløvborg Grønkjær og Christine Bille Nielsen

12.30-13.15 Frokost og plantesummetid ved grøn chef, Trine Krebs

13.15-14.00 Menuværksted ved kok Philip Kløvborg Grønkjær – Vi arbejder med deltagernes menuer og kommer med ideer og skubber til din planteopfattelse Biologisk pause

14.15-15.00 Hvor får jeg planterne fra? Kan jeg tænke nye veje til større planteglæde i mine menuer? Vi taler om varer, logistik, friskhed og kvalitet ved grøn chef Trine Krebs 15.00-15.30 Vi afslutter dagen med vores personlige planteambitioner – hvad tager du med dig hjem – hvad arbejder du videre med? Ved grøn chef Trine Krebs FARVEL og tak for i dag. Vi håber du går hjem glad og fyldt med plantetanker.