Gå til indhold
BasisMedlemskab - top

BASISMEDLEMSKAB

Foto: Flying October


Basismedlemskabet er for alle aktører med interesse for at understøtte turismeudviklingen i Destination Vesterhavet.

BASISMEDLEMSKAB

Pris: 800,- kroner/årligt

Basismedlemskabet af foreningen giver dig stemmeret og lidt godt at spise og drikke til den årlige generalforsamling, hvor du og din organisation har indflydelse på samarbejdets indsats, udvikling og fokusområder.
Desuden giver medlemskabet adgang til alle partnerprogrammerne, samt mulighed for annoncering i den officielle turistguide. Det er således en forudsætning for at blive partner, at man er medlem af foreningen.

Året rundt udsender vi nyhedsbreve om de emner og forhold, der er interessante for dig som aktør i destination Vesterhavet. Nyhedsbrevet udkommer efter behov – typisk en gang om måneden. 

MARKEDSFØRING FOR BASISMEDLEMMER

  • Din virksomhed får sin egen profilside på visitvesterhavet.dk med et billede, en kort virksomhedsbeskrivelse og kontaktoplysninger, dog uden aktivt link. Profilen kan til tider aktiveres på en sekundær placering på listevisninger og i artikler, dog er der ingen garantier herfor.
  • Adgang til vores begivenhedskalender, hvor du kan få egne arrangementer og begivenheder lagt op, så de vises på vores hjemmeside.

800 DKK pr. år

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer,
så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Rasmus Sømod

Partnerskabschef

rasmus@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 51212992

Social Media: