Dronefoto af Søndervig Strand

Overnatning i Søndervig

Foto: Jakob Gjerluff

Er I på udgik efter et sted at overnatte? Her kan I blive inspireret og få et overblik over hvilke overnatningsmuligheder Søndervig og nærområdet har at byde på.

Feriecentre & Camping

Liste
Kort
Lalandia i Søndervig
Foto: VisitVesterhavet

Lalandia i Søndervig

Tag på en skøn ferie i Lalandia i Søndervig og bo i et dejligt feriehus ved Vesterhavet. Her bliver det bedste fra to verdener forenet: den smukke natur med Vesterhavet som centrum, og skønne indendør...

Læs mere
Søndervig Camping
Foto: Søndervig Camping

Søndervig Camping

Tæt på Søndervigs pulserende sommerliv og Vesterhavets brusen, imellem sommerhuse og klitter finder du en rolig oase kaldet Søndervig Camping. Her er der plads til at nyde roen, og det gode liv.

Læs mere

Søndervig Camping - Ferielejligheder

Hos Søndervig Camping kan vi tilbyde overnatning i én af vores velindrettede ferieligheder. Her er der plads til 2 personer, hvor man kan nyde roen og det gode liv

Læs mere
Danland Søndervig
Foto: Destination Ringkøbing Fjord

Danland Søndervig

Hyggelige ferielejligheder tæt på Vesterhavet. Vil du være tæt på naturen, men stadig have liv omkring dig? Så har Danland Søndervig den rette feriebolig til dig.

Læs mere

Bed & Breakfast

Liste
Kort
Holmsland Bed & Breakfast
Foto: Holmsland Bed & Breakfast

Holmsland Bed & Breakfast

Holmsland Bed & Breakfast ligger i nærheden af Ringkøbing og Søndervig. Stedet rummer hyggelige ferielejligheder som er indrettet i en firlænget gård.

Læs mere

I Søndervig og nærområdet finder I et væld af skønne feriehuse