Gå til indhold
Familie ved Vesterhavet - vinter

Vinteroplevelser med børn

Foto: Mikkel Hariba

Tag hele familien med til Vesterhavet, her kan I nyde vinterferien sammen i fantastiske omgivelser.

Landal - Vandland - Vandrutsjebane
Landal GreenParks

Vandland

Tag hele familien med en tur til et varmere klima – et sted hvor der er lange rutsjebaner, grotter med lys i og helt ufarlige bølger. I kan blandt andet besøge Landal Seawest, som har en 200 meter lang vandrutsjebane.

Segway - Beach Bowl
Jørn Deleuran

Segway

Oplev stranden og Vesterhavet på en anderledes måde - på Segway. Det er overraskende nemt og intuitivt at lære at køre på en Segway – den styres nemlig helt enkelt ved, at du læner kroppen i den retning du, vil køre. Så I kan trygt begive jer ude på eventyr på to hjul.

Escape House History - hytten
Flying October

Escape History House

Kan I lide spænding, og er I gode til at gætte gåder? Så er et besøg i Escape History House lige noget for jer. Her kan I vælge mellem forskellige spændende historiske live spil, hvor I bliver låst inde i et rum, og hvor I skal samarbejde om at løse opgaver, puslespil og gåder for at blive lukket ud af rummet igen.

Junglefun Oksbøl
Junglefun

Junglefun

Udfordre hele familien med en tur i Junglefun Klatrepark. Junglefun er en indendørs klatrepark med mange forskellige niveauer, så alle kan være med – både store som små. Hvis man ikke frisk på at klatre, er der også mulighed for at spille minigolf på stedet.

Bork Legeland - børn
Bork Legeland

Legeland

Hvis familiens mindste trænger til at få brændt lidt ekstra energi af, er en tur i legeland en sikker vinder. Her er der god plads og alverdens aktiviteter samlet under et tag. Hos Beach Bowl er legelandet bygget oven over stedets cafe, hvilket gør det muligt for de voksne at nyde en kop kaffe, mens børnene boltrer sig.

Social Media: