©  Foto:

SPAR Hvide Sande, Stormgade

På havnen i Hvide Sande finder du et supermarked med masser af kvalitetsvarer og gode tilbud. Butikken har foruden alt i kolonial også en stor frugt og grønt afdeling, egen slagterafdeling og en flot vinafdeling, friskbagt brød, isenkram afdeling, cykeltilbehør, legetøjskælder, håndkøbsmedicin og tips. Spar på Stormgade glæder sig til at se dig!

Spar på Stormgade er placeret på havnen i Hvide Sande.

Her finder du en lokal købmandsforretning med et stort udvalg af dagligvarer til gode priser og i god kvalitet. Butikken har varer fra flere velkendte mærker, og altid skarpe tilbud.

Derudover har butikken også en frisk frugt – og grøntafdeling, hvor du finder lækkert frugt og grønt. Spar i Stormgade har også en lækker slagter og delikatesseafdeling med smørrebrød, festmenuer, hverdagsretter og forskellige anretninger. I butikken finder du også en flot vinafdeling med spændende vine fra forskellige lande til både fest, arrangementer, hverdag og selvforkælelse.

På Spar i havnen kan de også hjælpe med alt indenfor skibsproviantering. Varerne bliver leveret fra det velassorterede supermarked, og kan hjælpe med alt indenfor madvarer. Spar på havnen ligger som nævnt centralt i Hvide Sande, og har derfor kun få minutters kørsel til de forskellige havnebassiner. Det betyder der altid vil blive leveret friske varer.

Spar butikken i Hvide Sande på havnen er en del af de lokale, og har derfor et stort ønske om at støtte det lokale foreningsliv, initiativer og arrangementer. Af den grund bidrager butikken til lokalområdet så det er attraktivt for dig som kunde samt for butikken selv.

Købmandsbutikken vil derfor altid forsøge at skabe et stærkt bånd mellem butikken og dig som kunden. Du vil af den grund altid opleve service og kvalitet i Spar, hvor du som kunde er i centrum.