Gå til indhold
©  Foto:

SPAR Henne Strand, Købmand Hansen

Spar Købmand Hansen - Henne Strand, er din lokale dagligvarebutik med stærke tilbud, et stort udvalg af dagligvarer og discount samme sted. SPAR Købmand Hansen har samlet alt det, du skal bruge i løbet af ugen, i en lokal dagligvarebutik, så du kan nøjes med at handle et sted – og det er lokalt.

SPAR Købmand Hansen er en stor butik fra 1968 centralt beliggende i feriebyen Henne Strand.

Købmandsbutikken er funktionelt og gedigent indrettet med moderne kølediske, og kasselinje. Derudover har butikken også en fin grønsagsafdeling med god plads mellem hylderne, og det samme gælder gangene i butikken.

SPAR Købmand Hansen har et stort sortiment af discountvarer, hvilket kommer dig som kunde til gode. Du vil altid finde gode tilbud, og der er altid et fast varesortiment på cirka 1.100 varenumre som er faste discountvarer. Prispolitikken i SPAR Købmand Hansen er kort, og godt tilpasset konkurrencen på dagligvares området.

SPAR Købmand Hansen har derfor alt fra legetøj til fersk kød, fisk og friske grøntsager og nybagt brød til morgenmaden. I SPAR Købmand Hansen vil du altid finde et smilende personale, som står klar til at hjælpe dig. 

Social Media: