©  Foto:

Solvang Apartments

Oplev en moderne bondegård på tæt hånd. På Solvang i Ansager er der mere end 110 malkekører, hvor I kan opleve landbrugets dagligdag omkring malkning og fodring af køer samt kalve. Dette giver mulighed for at komme helt tæt på dyrene, og se hvordan deres samt landmandens hverdag fungere. 

Solvang tilbyder bondegårdsbesøg til hele familien, hvor I får en rundvisning og kommer helt tæt på dyrene. Efter rundvisningen har I mulighed for at gå selv rundt på gården. Derudover er det også muligt at tage sin egen mad eller kaffekurv med og spise på gården. Der kan også købes øl og sodavand på stedet.

På gården finder I også den gamle hølade. Her er det muligt at spille bordtennis, bordfodbold og en masse andre spil.

Solvang er en moderne gård med mere end 110 mælkekøer. Man kan opleve landbrugets dagligdag omkring malkning/fodring af køer og kalve.

Derudover tilbyder Solvang også lejligheder, som er flot indrettet. Lejligheder er omgivet af flot natur, med gode fiske, cykle og vandremuligheder. Lejlighederne ligger blot 2 km fra Kvie Sø, hvor der er fine bademuligheder og en dejlig legeplads. De er også centralt beliggende for dagsudflugter, til for eksempel Legoland, Løveparken i Givskud, Vesterhavet, Esbjerg, Fiskerimuseum eller noget helt andet.