skip_to_main_content

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Om du er til bold, gymnastik, dans, koncert, kunst, fest – eller noget helt andet, så har Ringkøbing- Skjern Kulturcenter det hele. I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er der plads til store og små oplevelser. Der kan rumme store selskaber, mad ud af huset, fitnesscenter, bowlingcenter, Cafe B, overnatning samt Skjern Bank Arena.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter finder du oplevelser til hele familien i alle aldre.

Kulturcenteret tilbyder store rum med plads til mange gæster og store oplevelser.

Hvis du ønsker at holde et selskab eller møde, så kan Ringkøbing-Skjern Kulturcenter rumme selskaber til flere hundrede personer. Hvis du i stedet ønsker et mindre lokale med plads til møde, hygge og intime oplevelser tilbyder kulturcenteret også dette. Derudover stiller stedet også moderne teknik og tilbehør til rådighed når du booker et lokale.

Hvis du mangler mad til din næste fest, leverer Ringkøbing-Skjern Kulturcenter også gerne mad ud af huset eller til selskabet på stedet. Her er det muligt, at få sammensat en menu efter dine ønsker og behov. Samtidig er det også muligt at leje alt service, borde og stole. Dermed er rammerne for en god fest sikret.

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter finder du også et fitnesscenter med lækre og lyse træningsfaciliteter samt god atmosfære.

Derudover har Ringkøbing-Skjern Kulturcenter også et bowlingcenter, som råder over 8 fuldautomatiske baner. I sammenhæng med bowlingcenteret finder du også Cafe B. Her tilbydes der lækre cafe-burgere til enhver smag.

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter tilbyder også overnatning, som opfylder ethvert behov. Der findes både 1-4 sengs værelser, samt sovesale til større grupper. Det er også muligt at tilkøbe morgenmad, frokost og aftenmenuer.

Du kan også nu holde arrangementer af en helt ny størrelse ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Det skyldes at man nu kan holde arrangementer i Skjern Bank Arena, som kan rumme op til 3.800 gæster.

 

Få mere information på Ringkøbing-Skjern Kulturcenteres hjemmeside.