Camping i naturen, vanlife, par

Foto:Mette Johnsen

Oplev det danske Vesterhavet

Her ved det danske Vesterhav foregår ferien i dit tempo. Kom i kontakt med naturen, oplev kunst, kultur og historie. Smag på de lokale specialiteter og drøm dig væk til en ferie ved havet, som du aldrig glemmer.

6 flotte naturoplevelser

Tag på dagsture til fods, på cykel eller måske med autocamper? 
Vi har naturskønne oplevelser af høj kvalitet. 

Liste
Kort
Blåbjerg Plantage
Foto: VisitVesterhavet
01

Blåbjerg Plantage

Blåbjerg Plantage har næsten overalt præg af sandflugt og byder på spændende natur med klitter, kystskrænter, "bjerge", hede, egekrat og plantage. Man kan endvidere være heldig at se noget af det kron...

Læs mere
Bagges Dæmning
Foto: VisitVesterhavet
02

Bagges Dæmning

I 150 år har resterne af Bagges Dæmning ligget hen som et minde fra et mislykket afvandingsprojekt i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord, indtil Ringkøbing-Skjern Kommune i 2016 opførte to broer og ...

Læs mere
Blåvandshuk Fyr
Foto: Vardemuseerne
03

Blåvandshuk Fyr

Blåvandshuk Fyr ligger ved Danmarks vestligste punkt. Fyret er 39 meter højt, men rager grundet sin placering i klitterne 55 meter op i luften, hvilket giver en fantastisk udsigt over Vesterhavet. 

Læs mere
Hindø
Foto: UDKANT
04

Hindø

Hindø er en fredet ø på 70 ha som ligger i Stadil Fjord, nord for Rinkøbing. Man kan parkere ved broen til øen og derfra tage den afmærkede rute, som går øen rundt.

Læs mere
Tipperne
Foto: VisitVesterhavet
05

Tipperne

Er du naturinteresseret? Og måske specielt i fugle? Så må du tage en afstikker til Tipperne, som er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord.

Læs mere
Skjern Å
Foto: VisitVesterhavet
06

Skjern Å

Skjern Å er Ringkøbing-Skjern Kommunes stolthed. I dette storslåede naturområde har du gode muligheder for at gå en lang tur, fange en stor laks eller sejle i kano.

Læs mere