CAFE B - Burger, Bowling og Indoor Golf

Nyd en lækker burger, en kold øl eller andre lækkerier fra CAFE B i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Før eller efter maden er der god mulighed for at tage et slag bowling med familien eller vennerne.

Den bedste kur mod en sulten mave - I CAFE B serveres der lækre burgere, fransk hotdog, nachos, pølsemix, salater, snacks, kaffe, kage, sodavand, fadøl, is, slik og meget mere. Uanset anledning, stemning eller dag, så er der altid noget for enhver smag i CAFE B. 

CAFE B ligger i lyse, hyggelige og nyrenoverede lokaler, hvor der er mulighed for meget andet end at spise. Caféen ligger i forbindelse med bowlingcenteret og husets to indendørs golf-simulatorer, hvilket gør det enkelt at kombinere mad med aktivitet. Der emmer af hygge i CAFE B, hvor I også kan tage et spil dart eller pool. I CAFE B sættes der stor pris på en rigtig hyggelig vestjysk stemning, som har fokus på socialt samvær. Derfor står personalet klar til at tage imod jer og gøre deres bedste for, at I får en dejlig oplevelse i CAFE B. 

Udover at have faste burgere på menukortet, har cafeen også hver måned en ny og spændende månedens burger. Se hele menukortet på www.rskulturcenter.dk/cafe.

CAFE B laver også gerne din mad som TAKE AWAY, hvis I hellere vil spise maden derhjemme.