Gå til indhold
Jyllands Park Zoo

Dyreparker & akvarier

Foto: Presse

Tag hele familien med en tur ”under vandet”, hvor i kan opleve havets fantastiske dyreliv og studere fiskene fra flere vinkler. Besøg også områdes dyreparker, hvor I kan opleve dyrene helt tæt på.

Liste
Kort
JyllandsAkvariet
Foto: JyllandsAkvariet

JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

Læs mere
Fiskeriets Hus
Foto: Fiskeriets Hus

Fiskeriets Hus

Tag en tur med under vandoverfladen og oplev de mange spændende og alsidige fisk fra hav og fjord. Følg med i deres laden og gøren i deres store akvarier og oplev dem helt tæt på ved klappebassinet. 

Læs mere
Blåvand Zoo
Foto: Blåvand Zoo

Blåvand Zoo

Hos Blåvand Zoo kan I få en oplevelse for hele familien. Her er der ca. 400 dyr fordelt på 80 arter – løver, zebraer, strudse, losser, aber, fugle mm. Blåvand Zoo er meget børnevenligt med en bondegår...

Læs mere
Jyllands Park Zoo
Foto: Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo

Besøg nok Danmarks hyggeligste Zoo, og kom helt tæt på spænende dyr. Jyllands Park Zoo ligger tæt på Herning, og  giver garanti for en fantastisk dag fyldt med gode oplevelser for hele familien.

Læs mere

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg - Danmarks museum for havet

Danmarks museum for livet i, med og på havet. Få et hav af fortællinger om livet, der har udfoldet sig på havet og under havets overflade.

Læs mere
GIVSKUD ZOO
Foto: Givskud Zoo

GIVSKUD ZOO

Spændende oplevelser for hele familien i zoo, på safari og i dinosaurparken. GIVSKUD ZOO har masser af plads til både dyr og gæster, så det er nemt at nyde en vildt god dag.

Læs mere

Social Media: