Gå til indhold
Mand står og taler foran publikun

Turismepriser 2022

Foto: Flemming Gernyx

Indstiftelse af priser i Destination Vesterhavet 2022.

1. Årets Turismepris

Vi giver Årets Turismepris 2022 til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Destination Vesterhavet på landkortet som destination. Årets Turismepris belønnes med 25.000 kroner, som modtageren skal donere til et godt formål inden for turisme.

2. Årets Turismeiværksætter

Vi giver prisen Årets Turismeiværksætter 2022 til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

En iværksætter defineres som en virksomhed med dansk CVR-nummer, der er registreret efter 1. juni 2016, eller en privatperson der endnu ikke har registreret et CVR-nummer, men som har en forretningsidé, er etableret og har en virksomhedsomsætning.

Årets Turismeiværksætter belønnes med et 1-1 rådgivningsforløb med en konsulent inden for forretningsudvikling samt 10.000 kroner til virksomheden.

3. Årets Turismeinitiativ

Vi giver prisen Årets Turismeinitiativ 2022 til en etableret virksomhed, virksomhedsejer eller forening, der har fået en god idé og har gennemført den. Årets Turismeinitiativ belønnes med 10.000 kroner, som modtageren skal donere til et godt formål inden for turisme.

Hvordan findes vinderne?

Perioden for mulig indstilling til Årets Turismepriser er overskredet. For yderligere information vedrørende Årets Turismepriser, kontakt Chef for Partnerskaber Rasmus Sømod på rasmus@visitvesterhavet.dk . 

De nominerede vil efterfølgende blive gennemgået af en dommerkomité, der i sidste ende også vil kåre vinderne.

Dommerkomitéen består af:

  • Jan Olsen, Direktør i VisitDenmark
  • Mads Sørensen, Borgmester i Varde Kommune
  • Hans Østergaard, Borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune
  • Jens Hausted, Direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme
  • Anders Thusgaard, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Erhvervspolitisk Direktør i Erhvervsministeriet
  • Lars Ramme Nielsen, Chef for Turisme- og Oplevelser, Dansk Erhverv
  • Lisbeth Valther, Bestyrelsesformand i Destination Vesterhavet
  • Katrine Kock Frandsen, Ejer OM-HU

Social Media: