Gå til indhold
©  Foto:

Ravhuset Hennebjerg

Hos Ravhuset i Hennebjerg vil du finde unikke smykker af Vestkystens guld. I Ravhuset vil du finde et flot udvalg af håndarbejde og unika smykker, hvor der kun er en af hver slags. Derfor er et besøg i Ravhuset oplagt, da dine øjne både kan kigge på noget smukt samt du kan hører spændende fortællinger fra Ravhusets ejer Bjarke Holtzmann.

Butikken er blevet 24 m2 større og meget mere "luftig", men stadig hyggelig. Som tilvækst er der kommet et mini Jet- og Ravmuseum - det første af sin art i verden. Det giver mulighed for at studere en verden for henholdsvis 80 og 40 millioner år siden, som i dag er basis for Bjarkes smykkeproduktion, hvor jet, rav og 925 Sterling sølv er grundelementerne.

Bjarke producerer udelukkende unika smykker - det vil sige ét af hver. Kig ind og besøg ham i butikken. Nyd samtidig en kop kaffe eller et glas vin, mens du kigger. Bjarke forarbejder gerne dit eget rav/jet, laver gerne dine arvestykker om til brugbare smykker og i det hele taget kan I drøfte alle mulige designs til f.eks. vielsesringe.

Kommer I som et helt selskab, holder Bjarke gerne et lille foredrag og laver en rundvisning.

Bjarke kommer også gerne ud i forsamlinger og virksomheder med sit foredrag.

Social Media: