Stillingsopslag i Destination Vesterhavet

Foto: Flying October

Herunder kan du læse mere om mulighederne for at arbejde hos Destination Vesterhavet og blive klogere på mulighederne for at arbejde i turismen.

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger
...Men vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede henvendelser.
Send venligst CV og ansøgning til turist@visitvesterhavet.dk

Send os din uopfordrede ansøgning

Har du nogensinde drømt om at kombinere din passion for rejser og gode ferieoplevelser med en meningsfuld karriere? Destination Vesterhavet kalder på eventyrlystne sjæle, der brænder for at skabe uforglemmelige oplevelser ved det majestætiske Vesterhav. Hvis du har en forkærlighed for turisme, gæstfrihed og ønsker at være en del af et dedikeret team, er tiden inde til at tage springet og sende os din uopfordrede ansøgning.

Vesterhavet, med sine endeløse strande, dramatiske klitter og charmerende kystbyer, er ikke bare en destination; det er en livsstil. Hos Destination Vesterhavet tror vi på, at vores team er hjertet af den oplevelse, vi tilbyder vores gæster. Vi leder derfor efter passionerede personer, der ønsker at dele deres entusiasme og kendskab til dette unikke område med vores besøgende.

Som en del af vores dynamiske team vil du ikke blot være ansvarlig for at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, men også bidrage til at forme og udvikle vores destination som helhed. Vi tror på at dyrke et arbejdsmiljø, der fremmer kreativitet, initiativ og samarbejde.

Job i turismen

Både Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner tilbyder hjælp til at finde både job og bolig, hvis du ønsker at slå dig ned et sted i vores smukke område. Du kan læse mere om, hvad de tilbyder lige herunder. Du kan desuden også læse om, hvorfor det er attraktivt at arbejde i turismen.  

Billede af børn, der løber ved bunkerne

Arbejde i turismen

Foto: Visit Vesterhavet