Sommerhus Stemning - familie - barn

Flyt til Vesterhavet

Foto: VisitVesterhavet

Vil du gerne bo tæt på naturen? Så flyt til Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner: Destination Vesterhavet.

Velkommen til Destination Vesterhavet - et enestående sted, hvor det robuste landskab møder den beroligende skønhed af det nordiske hav. Forestil dig dagligt at bo tæt på det vilde Vesterhav. At kunne blive blæst igennem og bo så tæt på naturen, at du kan følge årstidernes gang. Lyder det ikk´ bare herligt?

At bosætte sig her er ikke bare en beslutning om at flytte, det er et valg om at omfavne en unik livsstil og opleve et unikt samspil mellem naturen og kulturen. Lad os tage dig med på en rejse gennem de mange grunde til at kalde Destination Vesterhavet dit fremtidige hjem.

Naturen: Destination Vesterhavet har en helt særlig natur. Hos os har naturen åbent 24/7. Du får adgang til både skov, heder, uendelige strækninger af  sandstrande, bølgende klitter og det brusende Vesterhav. Her vil dine sanser blive vækket og inspirere din daglige tilværelse. Solnedgange hos os er helt specielle. De er spektakulære kunstværker, der maler himlen i nuancer af orange, lilla og rosa.

Livsstil i harmoni med naturen: I Destination Vesterhavet lever vi i takt med årstiderne. Området byder på et aktivt udendørsliv, hvor alverdens vandsport, cykling, og lange gåture langs stranden bliver en naturlig del af din hverdag. Du vil føle forbindelsen med naturen, der omgiver dig, og opleve en livsstil præget af ro og balance.

Kultur og traditioner: Vesterhavet er ikke kun et sted at bo, det er et fællesskab med stolte rødder. Det giver livskvalitet. Her bliver du en del af den lokale kultur, vores kulinarisk spisekammer og de mange lokale festivaler. Du bliver en del af et område med en høj grad af tillid og frivillighed. Her hersker der en helt særlig samarbejdskultur. En forståelse af at vi er hinandens forudsætninger. Her vil du opleve at vi sammen, får tingene til at ske.

Bæredygtig livsstil: I området finder du grønne initiativer, økologiske landbrug og en bevidsthed om at bevare den enestående natur, der omgiver os. Hvis du deler vores passion for en bæredygtig livsstil, vil du føle dig hjemme her.

Sundhed og velvære: Luften er frisk og livskvaliteten er i top. Blandt de allerbedste i Danmark, faktisk. Et sundt miljø der giver dig de bedste forudsætninger for et fysisk og mentalt velbefindende i verdensklasse. Fra lokale spaoplevelser til udendørs træningsmuligheder - Der er ubegrænsede muligheder for at leve et sundt og aktivt liv.

Tryghed og mere for pengene: I Destination Vesterhavet får du mere hus for pengene og over 120% mere på budgetkontoen og dermed større frihed. Vi har et af de laveste ledigheder i Danmark og du finder masser af alsidige og spændende job- og karrieremuligheder.

Så hvorfor ikke tage springet og bosætte dig i Destination Vesterhavet? Oplev det unikke, det smukke og det autentiske ved dette enestående sted, hvor naturen og kulturen går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores hjørne af verden med dig.

Bliv klogere på mulighederne

I både Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner er der hjælp at hente til job og bolig, hvis du vil slå dig ned i en af de to kommuner, der sammen er Destination Vesterhavet.