Lokale specialiteter

Money! Money! Money! 

Foto: Destination Vesterhavet

Kurset "prissætning og mersalg" er til ejere og ledere i turist- og detailvirksomheder, der gerne vil sælge mere og er villige til at udfordre sig selv og udvikle sin virksomhed.

  • Sætter du prisen på dine produkter og/eller services rigtigt?
  • Husker du at medregne alle de vigtige faktorer, når du prissætter?
  • Får du prisoptimeret populære produkter/services? 
  • Ønsker du mere omsætning pr. gæst?

Formålet er at give turismevirksomheden mere omsætning pr. gæst ved at arbejde med udvalgte produkter og arbejde mere fokuseret med prissætning.

Kasper Møgelvang fra OrangeElevator underviser begge dage og er yderst kvalificeret med flere kurser i mersalg og prissætning for turismeerhvervet i hele Danmark i bagagen. Med udgangspunkt i hans grundige forarbejde og research af deltagernes forretninger er han næsten provokerende skarpsindig i sin rådgivning og vejledning. Deltagerne får under kurset i høj grad mulighed for at arbejde med egen virksomhed og får brugbare og praktiske værktøjer med sig hjem.   

Kurset foregår over to dage, hvor første dag handler om at udvælge, planlægge og udvikle de tiltag, der skal øge salget pr. gæst. Der er stort fokus på prissætning af produkterne og services, så deltagerne får værktøjer til at sætte en god pris. Anden dagen handler om salg, markedsføring og medarbejderinvolvering samt udarbejdelse af simple processer. 

 
Tid:
Tirsdag den 21. januar kl. 8.00 - 15.00
Onsdag den 22. januar kl. 8.00 - 15.00
 
Sted:
Vasevej 20, 6950 Ringkøbing i VUCs lokaler

Pris:

500,- (inkl. moms og forplejning).

Tilmelding:
Lisbeth Jensen via mail lisbeth@hvidesande.dk eller på telefon 40 10 87 46.
S.U. Først-til-mølle og senest torsdag den 16. januar kl. 12.00.

Kurset tilbydes i samarbejde med UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern og Handelsrådet og er dækket af EU-projektet 'Danske Turismekompetencer' hos Dansk Kyst- og Naturturisme. 

KONTAKT

Er du interesseret i ovenstående kurser, så følg med i de kommende nyhedsbreve. Vil du gerne høre mere, så kontakt Lisbeth Jensen fra Destination Vesterhavet enten på mail:lisbeth@hvidesande.dk eller via telefon: 40 10 87 46.