©  Foto:

Better Drinks | Mobil Cocktailbar

Lad Better Drinks stå for lækre drinks til din næste fest. Vi tager det hele med – bar, bartendere, spiritus, hjemmelavet sirup, glas og godt humør. Det bliver ikke nemmere at skabe en mindeværdig oplevelse for dine gæster.

Better Drinks er et sandt iværksættereventyr startet af de to gymnasie-elever Magnus Ottosen og Peter Frost Hedegård. Missionen og visionen er klar. De vil levere de bedste barydelse til alle typer af arrangementer. Det begyndte med en mobil cocktail-bar, de rejste rundt med til bryllupper, firmafester, festivaler og lignende. 

For Peter og Magnus handler det i høj grad om at det skal være en nemt og bekvemt at glæde sine gæster med en god baroplevelse. Men det stopper ikke der. Det skal også være ansvarligt at holde en god fest. Derfor er der fokus på at være så bæredygtige som mulige og inkluderende. Det handler både om udnyttelse af råvarer og alkoholfrie drinks, der ikke går på kompromis med kvalitet og smag. 

Senest har de to iværksættere præsenteret hjemmelavede sirupper, som bruges i deres drinks og roserne er ikke til at tage fejl af. De smager fantastisk.

Nemt og lækkert

Med en bar fra Better Drinks bliver stemningen ekstatisk, dine gæster lykkelige og festen uforglemmelig. Bedst af alt er du til stede under hele seancen, uden bekymringer eller unødvendigt arbejde. 

Better Drinks køber ind til, at dine gæster med sikkerhed får slukket tørsten. Derfor skal du ikke selv gætte.
Better Drinks bruger udelukkende kvalitetsmærker inden for spiritus og vores sirupper er hjemmelavede.
Better Drinks minimerer spild ved at udnytte citrus på nye måder og bruge ægte glas.
Better Drinks laver præcis de drinks du drømer om, og hjælper gerne med sammensætning af menuen.