Hygge på stranden

Aktiviteter i Søndervig

Foto: VisitVesterhavet

Bliv inspireret til en dagstur eller din ferie i Søndervig. Her finder du oplevelser og aktiviteter til hele familien, både i Søndervig og i nærområdet.

Liste
Kort

Aktiviteter i Lalandia i Søndervig

Feriecentret bugner af sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien. Hyg jer sammen i Monky Tonky Land, eller gå på opdagelse i de mange andre aktiviteter.

Læs mere
Lalandia Aquadome™
Foto: Lalandia

Lalandia Aquadome™

Lalandia Aquadome i Søndervig er et stort, tropisk vandland for hele familien med vandrutsjebaner, hot pools, sauna, bølgebassin og børneområder. Vandsjov og afslapning for hele familien.

Læs mere
Monky Tonky Land
Foto: VisitVesterhavet

Monky Tonky Land

Oplev alletiders legeland, Monky Tonky Land i Lalandia i Søndervig. Stort legeland med masser af sjove indendørs aktiviteter for børn.

Læs mere
Segway i Søndervig
Foto: Beach Bowl

Segway i Søndervig

Oplev den Vestjyske natur på en sjov og anderledes måde. Hos Beach Bowl i Søndervig kan I leje segways, og få helt unikke naturoplevelser langs Søndervigs brede sandstrand. Her vil I opleve det brusen...

Læs mere
Beach Bowl Padelbane
Foto: Beach Bowl

Beach Bowl Padelbane

Spil padel, tennis eller lad børnene slå sig løs i det store legetårn. Tennis og padelbanen har åbenet hele året.

 

Læs mere

Beach Bowl Adventure Golfbane

Adventure Golfbanen i Søndervig er bygget op som en links golfbane hvor du spiller på kunstgræs, fairways, roughs og greens imellem klitter, lyng, marehalm og vandløb.

Læs mere
Kloster Design Brugskunst
Foto: Kloster Design

Kloster Design Brugskunst

Mellem Søndervig og Ringkøbing i en lille landsby Kloster, finder du firmaet Kloster Design. Et udflugtsmål for hele familien for såvel store som små.

Læs mere
RAV
Foto: Jyllandsakvariet

RAV

I tusindevis af år har vi mennesker været fascineret af rav, fundet måder at bruge det på og forsket i det særlige materiale. Gå på skattejagt i et hus fyldt med rav og fun facts om Nordens guld! Du v...

Læs mere
Søndervig Badeland
Foto: Danland Badeland Søndervig

Søndervig Badeland

Oplev 30 grader varmt sommervejr året rund, og altid masser af sjov, afslapning og leg for alle aldre. I Søndervig Badeland er I altid garanteret en dejlig og skøn dag med aktiviteter for hele familie...

Læs mere
Funbikes Søndervig
Foto: Funbikes Søndervig

Funbikes Søndervig

Er du til drøn og action? Spænd hjelmen og tag en tur på banen ved Funbikes Søndervig. De sjove køretøjer er god ferieunderholdning for både børn og voksne. God fornøjelse!

Læs mere
Holmsland Klit Golf
Foto: Holmsland Klit Golf

Holmsland Klit Golf

Prøv kræfter med vinden i det vestjyske. Holmsland Klit Golf er et perfekt sted at spille golf under din ferie i Vestjylland. Banen er for alle, uanset niveau. 

Læs mere

Flow yoga Ringkøbing - Oplev yoga på Vestkysten

“Yoga er et redskab til at kunne skabe balance i livet - lige dér hvor du er”. Corell yoga tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser og er præget af energisk flow der nysgerrigt og kærligt ud...

Læs mere
Surffarm
Foto: Surffarm

Surffarm

Oplev et helt unik surfspot mellem Søndervig og Ringkøbing, hvor ro og fred er et af kendetegnene. Hos Surffarm er der ro til at du kan lære, og komme til at elske enten kitesurf, Sup og surfing uanse...

Læs mere