En familie som kigger på et kort ved Filsø

Aktiviteter i Henne Strand

Foto: FlyingOctober

Bliv inspireret til en dagstur eller din ferie i Henne Strand. Her finder du oplevelser og aktiviteter til hele familien, både i Henne Strand og i nærområdet.

Liste
Kort
Henne Strand Vandland & Wellness
Foto: Henne Strand Camping & Resort

Henne Strand Vandland & Wellness

Henne Strand Camping & Resort tilbyder et topmoderne vandland med en subtropisk atmosfære. Her er luften 32 grader og vandet er 30 grader.

Læs mere
Henne Golfklub
Foto: Henne Golfklub

Henne Golfklub

Tag ud og sving køllen ved Henne Golfklub, en klub med gode faciliteter i smukke omgivelser. På grund af de vestjyske naturkræfter er 18-huller golfbanen en sand udfordring.

Læs mere
Outrup Golfbane
Foto: Outrup Golfbane

Outrup Golfbane

Hos Outrup Golfklub er alle velkommen uanset om man har mange års erfaring eller er helt ny i sporten. I Outrup Golfklub finder du et hyggeligt samvær med helt fantastiske golfoplevelser for alle golf...

Læs mere
Vesterhavets Barfodspark
Foto: Vesterhavets Barfodspark

Vesterhavets Barfodspark

Slip tæerne fri i Vesterhavets Barfodspark og mærk, hvordan kroppen vågner, når de mange reflekszoner under dine fødder stimuleres. 

Læs mere
Lotta Henne Strand
Foto: Lotta Henne Strand

Lotta Henne Strand

Med guiden Lotta kan du finde en masse inspiration og information om Henne Strand og omegn. Lotta Henne Strand er tænkt som et opslagsværk, der løbende bliver udvidet med ny spændende information om o...

Læs mere