Udsigt over det smukke område ved Esehusene i Nymindegab

Nørre Nebel-Nymindegabs naturområder & attraktioner

Foto: Nicolas Jægergaard

Tag ud på eventyr i det naturskønne område ved Nørre Nebel-Nymindegab. Her kan I blive blæst igennem ved Vesterhavet og udforske det smukke varierede landskab.

Liste
Kort
Tipperne
Foto: VisitVesterhavet

Tipperne

Er du naturinteresseret? Og måske specielt i fugle? Så må du tage en afstikker til Tipperne, som er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord.

Læs mere
Esehusene i Nymindegab
Foto: VisitVesterhavet

Esehusene i Nymindegab

Esehusene fra 1800-tallet kan ses lige nedenfor Nymindegab kro. Disse huse blev brugt til opredning af fiskegarn og opbevaring af fiskeredskaber samt bolig for esepigerne, hvis opgave det var at sætte...

Læs mere
Værnengene
Foto: VisitVesterhavet

Værnengene

Værnengene er den sydlige del af tipperhalvøen i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Naturen er fredet, og området er et sandt paradis for fugle året rundt.

Læs mere
Nymindegab Strand
Foto: Niclas Jessen

Nymindegab Strand

Tag turen til Nymindegab Strand, en herlig sandstrand ved Vesterhavet i nærheden af Nørre Nebel. Stranden har blåt badeflag, der sikrer en god badeoplevelse i vandet.

Læs mere
Nymindegab Redningsbådsmuseum
Foto: Nymindegab Redningsbådsmuseum

Nymindegab Redningsbådsmuseum

På Nymindegab Redningsbådsmuseum, kan du opleve hvordan redningstjenesten fungerede frem til 1975. Det er muligt at inspicere både redningstjenestens udstyr og transportmidler. 

Læs mere

Lydum Gamle Vandmølle og Elværk

Siden 1903 har Lydum gamle vandmølle været anvendt til strømproduktion til det lokale samfund omkring møllen. Stedet er derfor en kulturperle hvor historien omkring vandmøllen går flere hundrede år ti...

Læs mere
Naturpark Vesterhavet
Foto: Stefan Pasch

Naturpark Vesterhavet

Naturpark Vesterhavet strækker sig over et 22.500 hektar stort område, som følger kysten fra Blåvands Huk til Nymindegab. Området rummer fantastisk og varieret natur, lige fra Vesterhavet, de hvide sa...

Læs mere

Dyrehaven Engholm | Kom helt tæt på dyrene

Hos Dyrehaven Engholm kan I komme helt tæt på dyrene. Hele familien kan nyde en hyggelig dag sammen og komme helt ned i tempo. 

Læs mere

Har i familiens bedste ven med?

I hundeskovene må I altid lade hunden løbe frit - under forudsætning af, at I har fuld kontrol over den. Og i vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts er det også tilladt på en række danske strande at slippe hunden løs. Det gælder dog ikke alle steder, så hold øje med skiltningen i det område, I besøger.

Liste
Kort
Nymindegab Hundeskov
Foto: VisitVesterhavet

Nymindegab Hundeskov

Luft hunden i skønne omgivelser i Nymindegab Hundeskov. Ved p-pladsen er der borde, bænke og toilet. Stierne i plantagen er smalle og ujævne, og anbefales derfor ikke til kørestole og barnevogne.

Læs mere
Nørre Nebel Hundeskov
Foto: Point Blanq

Nørre Nebel Hundeskov

Hyggelig lille hundeskov, beliggende nær Nørre Nebel. Skoven er på 1,4 hektar og er indhegnet. Størrelsen svarer ca. til 2 fodboldbaner, hvorfor der er plads nok til, at lade din hund gå på opdagelse....

Læs mere