Gå til indhold
To kvinder som er ude og spise på Stuen th.

Restauranter & lokale specialiteter i Skjern-Tarm

Foto: Hotel Skjern

Er I på udkig efter et lækkert spisested? Eller spændende lokale specialiteter til at pifte aftensmaden op med? Her kan I blive inspireret og udforske hvilke madoplevelser og specielbutikker Skjern-Tarm og nærområdet har at byde på.

Liste
Kort
Restaurant Stuen th.
Foto: Restaurant Stuen th.

Restaurant Stuen th.

På Restaurant Stuen th. er der fokus på lokale, årstidsbestemte råvarer og alt laves fra bunden. På menuen er der altid friskfanget Vesterhavsfisk og stuens burger med oksekød fra Økogårdene Skjern En...

Læs mere
Restaurant Pakhuset og Café
Foto: Restaurant Pakhuset og Café

Restaurant Pakhuset og Café

Hyggelig atmosfære i det tidligere pakhus. Menukortet på Restaurant Pakhuset er meget varieret. Her tilbydes bøffer, spareribs, sandwich samt mexicansk inspirerede retter. 

Læs mere
Stauning Whisky
Foto: VisitVesterhavet

Stauning Whisky

Der dufter af korn, gæring, sprit og træ. Hvert rum har sin duft, og du kommer hele vejen rundt, når du får en rundvisning hos Stauning Whisky. Besøg et dansk whiskydestilleri, hvor du kan komme helt ...

Læs mere
Lowlands Stauning
Foto: Lowlands Stauning

Lowlands Stauning

Hos Lowlands i Stauning destilleres kvalitetsspiritus med en eksperimenterende tilgang til den gode smag - håndlavet spiritus hvor der kæles for detaljen.

Læs mere
Westjysk Smag
Foto: Westjysk Smag

Westjysk Smag

Glem alt om sprittede, skarpe og sure oplevelser fra tidligere, og giv dig selv en ny og overraskende harmonisk smagsoplevelse med produkterne fra Westjysk Smag.    

Læs mere
Gæstehusets Gårdbutik
Foto: Gæstehuset

Gæstehusets Gårdbutik

Bliv fristet af lokale delikatesser, brugskunst og keramik i Gæstehusets charmerende gårdbutik. Den lille dør er altid åben, og her er høflig selvbetjening.

Læs mere
Restaurant Skavenhus
Foto: Skavenhus

Restaurant Skavenhus

Hos Restaurant Skavenhus spiser I godt – på menukortet finder I klassiske danske retter, som stjerneskud, rejecocktail, marinerede sild, stegte ål og kronvildt.

Læs mere
Restaurant Kineseren
Foto: Restaurant Kineseren

Restaurant Kineseren

Restaurant Kineseren i Borris har til huse i det gamle Bundgaards Hotel i Borris, som er blevet renoveret, så lokalerne står lyse og tiltalende. Vi har plads til 160 gæster.

Læs mere
Café B
Foto: Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Café B

I Café B kan du bestille lækker café-mad – og nyde en kold fadøl, hvis det er det, du trænger til. Samtidig fungere Café B også som bowlingcenter!

 

Læs mere
Økogårdene Skjern Enge
Foto: VisitVesterhavet

Økogårdene Skjern Enge

Bag Økogårdene Skjern Enge står Landmand Erling Bonde, hvis mission er at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet, til danske forbrugere. Erling Bonde er 4. generation på slægtsgården St. Gaasdal....

Læs mere
Restaurant Stauning Havn
Foto: Restaurant Stauning Havn

Restaurant Stauning Havn

På Restaurant Stauning Havn, kan du nyde 4 eller 5 retters gourmet menuer i fantastiske omgivelser. Med en af de smukkeste beliggenheder i Danmark, er der godt til både gane og sjæl. Maden er inspirer...

Læs mere
Mor og datter køber grøntsager
Niclas Jessen

Hønseriet Lystbæk

Æg og kyllig fra friland

Social Media: