©  Foto:

Varde Å Dag

Varde Å er helt speciel; tidevandsreguleret og en del af Nationalpark Vadehavet. Kom og vær med ved Varde Å Dag, der byder på aktiviteter og kulinariske oplevelser for alle. Det foregår langs åen ved Hodde, Varde, Janderup og Ho Bugt/Kjelst.

Gratis aktiviteter

Langt størstedelen af arrangementerne er gratis, men tag alligevel gerne kontanter med, så du kan købe produkter med dig hjem.

Transport

I hvert område ligger aktiviteterne indenfor cykelafstand, men vil du gerne nå rundt til alle byer, kan det også være en god idé at tage bilen.

Vi i Naturen

Vi i Naturen er visionen for hele Varde Kommune. Den indrammer fortællingen om det gode liv i vores naturskønne omgivelser. Borgerne skal opleve stolthed over den enestående natur, og at den skaber rammer for et godt liv. Virksomheder skal se naturen som en kilde til styrkelse og udvikling af deres forretning. Turister skal opleve naturen som rammen for unikke ferieoplevelser. Med visionen vil vi sammen skabe udvikling, vækst og livskvalitet. Visionen benyttes aktivt af borgere, institutioner, foreninger, lokalsamfund og virksomheder.