SportsPark Blaavandshuk

Velkommen hos SportsPark Blaavandshuk i Oksbøl – et samlingspunkt til gruppe og familieophold.
SportsPark samler årligt masser af familier, grupper og feriegæster som nyder den dejlige natur omkring centret samt ikke mindst de helt unikke faciliteter, herunder det 2500m2 store svømme – og badeland. Padel, tennis, badminton og vores springcenter tiltrækker også mange mennesker.

Et samlingspunkt
SportsPark Blaavandshuk besøges årligt af rigtig mange brugere, grupper og gæster, som vil være aktive inde eller ude, både turister og lokale. Centret har åbent 365 dage om året og tilbyder overnatning i unikke hytter, som er placeret lige op af naturen og hyppigt besøgt af børnefamilier og sportsfamilier.

Aktiviteter til alle
SportsPark Blaavandshuk har i Oksbøl 3 sportshaller til bl.a. badminton, basket og boldspil, springcenter, fitnesscenter, svømmehal og badeland, flexbane til fodbold og tennis, esports lokale, padel og beachvolley. Faguddannet personale såsom personlige trænere, kostvejledere og meget mere.

Ved ophold i hytterne er der gratis adgang til centrets aktivitetsmuligheder når de er ledige.

Naturen og byen
SportsPark Blaavandshuk ligger meget flot i kanten af Ål Klitplantage som går helt ud til de hvideste strande. Derudover er der under 300 meter til indkøbsmuligheder i Oksbøl midtby. Kort sagt kan det ikke ligge bedre.

SportsPark Blaavandshuk er meget mere end Oksbøl
Udover det store center i Oksbøl har SportsPark Blaavandshuk også fitnesscenter i Blåvand og Vejers. Derudover indgår SportsPark Blaavandshuk Golfcenter i Ho også, som har 2 9 hullers baner samt en flot 18 hullers bane. Banen er placeret i både NaturPark Vesterhavet samt i Nationalpark Vadehavet.

Vi udvikler os konstant 
Vi er allerede kendt langt omkring for vores aktive tilgang til livet – det vil vi fortsat være og vi udvikler os konstant i SportsPark Blaavandshuk til gavn for brugere og for alle vores gæster. Kort sagt har vi omgivelserne til oplevelser…