©  Foto:

Restaurant Bone’s

Tag familien med på en ægte amerikansk rejse med spareribs og BBQ-sauce i Lalandia i Søndervig. Nyd udsigten fra restauranten til både Aquadome og det åbne køkken. Spis i restauranten, eller bestil jeres menu som take-away, og spis maden i feriehuset.

I Bone’s er der altid frisk salatbar med et stort udvalg, hvor I kan blande jeres egen salat. Børnene har deres eget menukort, så de også kan smage vores lækre BBQ-marinade og sprøde pomfritter. Spiser børnene hurtigt deres mad, kan de boltre sig i vores legeland, mens resten af familien nyder det sidste af deres menu.

Den originale amerikanske stemning

Så snart familien træder ind på Bone’s, kommer I til det gamle USA med dekorationer på væggene af modelfly, vejskilte, nummerplader og hockey-stave. Alt er originalt og hentet hjem fra markeder i USA, så I kan nyde jeres mad i autentiske omgivelser.

Tag spareribs med hjem

Vi gør det let for jer at bestille takeaway fra Bone’s med nem og lækker aftensmad, som hele familien kan nyde i feriehuset. Efter en lang dag med masser af oplevelser, kan I nemt bestille online og hente aftensmaden ved Bone’s.