©  Foto:

Espresso House

På Torvet i Lalandia i Søndervig finder I Espresso House, hvor duften af friskbrygget kaffe breder sig. Her er kaffe i forskellige, spændende varianter; varm chokolade og kolde drikke. Nyd det i caféen, eller få kaffen to-go.

Vi brygger kaffe, mens I venter, så I altid får den friske smag og høje kvalitet. Kaffen er baseret på vores egen espresso, som er fyldig og velsmagende.

Er I lune på en anden varm drik, serverer vi også en varm chokolade baseret på smeltet chokolade fra Sv. Michelsen eller den populære Chai Latte med kanel. I kan også finde jeres favorit blandt vores lækre økologiske teer.

Til de varme dage har vi et udvalg af kolde drikke, hvor I kan nyde den skønne iskolde kaffeshake Frapino, en cremet islatte, forfriskende lemonader og iste. Har børnene fået varmen af at suse rundt i Monky Tonky Land, kan de køle af med en lækker softice, som de får serveret i en Monky Tonky-kop, som de kan tage med hjem.

Skal sulten stilles har vi et mindre udvalg af frisksmurte sandwich, som vi serverer til morgenmad og frokost – eller når familien er på vej til stranden i Søndervig og har brug for et hurtigt mellemmåltid.