©  Foto:

Lindvig Minigolf

Lindvig Minigolf tilbyder en topmoderne 18-hullers minigolfbane, som er anlagt i et smukt parklignende område med flere vandfald, blomsterhaver og de fineste stensætninger. Her er det muligt for hele familien at få en sjov dag med skønne aktiviteter, uanset alder.

Hos Lindvig Minigolf finder I nemlig også en stor legeplads, hoppepude, trampolin, multibane og naturligvis er der mulighed for at købe en kop kaffe eller en lækker økologisk is i den hyggelige lille iskiosk.

NYHED: Med parkens ”Pay & Play” er det nu muligt at nyde en runde minigolf både morgen, middag og aften! Udenfor kioskens åbningstider vil besøgende gæster finde et åbent skur med et selvbetjeningssystem hvor der kan afhentes golfkøller, bolde og scorecards. Før spillet påbegyndes betales der med kontanter, MobilePay eller dankort/kreditkort.

Hos Vestkystens største minigolfbane er der god plads til alle. Alle 18 kuperede baner er beklædt med kunstgræs og byder på udfordringer for både børn og voksne, ved samtlige baner findes en ”børnerute” og en ”voksenrute”, her må du selv bestemme om du tæller som barn eller ej.

På Lindvig Minigolf kan du udfordre dem du holder af med et sjovt og anderledes spil minigolf. Banen skal nemlig betrædes, og foregår i et virkelig flot anlagt område med sindrige baner og stisystemer. Der er rigeligt med borde og bænke hvor besøgende kan nyde en kop kaffe, jeres medbragte picnickurv eller en ”gammeldaws” is fra kiosken.

Hunde er velkomne i snor, men skal dog gerne blive på stierne udenfor de velplejede kunstgræsbaner. Når man køber adgang til Lindvig Minigolf tilbydes der også adgang til områdets bedste legeplads med hoppepude, trampolin, gynger, vipper, klatrestativer og alt hvad barnehjertet begærer.

Lindvig Minigolf er en fantastisk attraktion for hele familien, som er nemt at finde på hovedvejen midt imellem Nymindegab og Nr. Nebel.

Find åbningstider, priser samt meget mere på Lindvig Minigolfs hjemmeside.