©  Foto:

Lindvig Ferie

Ikke langt fra Vesterhavet og med udsigt til Nymindegab Plantage ligger Lindvig Ferie. Lindvigs centrale beliggenhed i Vestjylland betyder at vi er omgivet af langstrakte strande, uberørte heder, frodige enge og smukke skove. Hos os er der garanti for storslåede outdoor- og kulturoplevelser, hele året. 

 

Med varmhjertet værtskab tilbyder vi vores feriegæster et hyggeligt ophold med fokus på ro, komfort, bæredygtighed og friluftsliv.

Vores 28 moderne værelser og hytter har alle eget bad og toilet samt en lille terrasse, perfekt indrettet til par og mindre familier. De to fine fælleskøkkener gør det muligt at nyde jeres egen mad og drikke, men i kan naturligvis også gerne tilvælge den lækre morgenbuffet som vi er velkendt for blandt vores mange gengangere.

I 2022/2023 gennemgik hele huset en gennemgribende renovering. Hovedbygningens stilsikre indretning med høje, lyse træpaneler, stribede tapeter og flotte dekorationer leder tankerne hen på de klassiske badehoteller med en varm og indbydende morgenmadscafé samt en hyggelig fællesstue med billard, bordfodbold, bordtennis, bobspil, minibar og fjernsyn.