©  Foto:

KonceptHotel Møde & Konference

Koncepthotel Blaavandshuk har mange forskellige mødemuligheder.

Møder og konferencer i skønne omgivelser.  Når du booker et møde, konference eller kursus hjælper i gerne med planlægningen fra start til slut. På den måde sikrer vi at jeres forventninger til opholdet bliver indfriet. Fortæl os om ønsker, krav og behov til dit arrangementet, så sammensætter vi et program der matcher dine ønsker.

Lokaler og udstyr. Vi har 4 mødelokaler og 2 sale. I får tildelt det eller de rum der imødekommer jeres behov ønsker bedst. Lokalerne er udstyret med projektor/lærred, tavle/flipover og skærme i gruppe-rummene. Mulighed for tilslutning VGA, HDMI eller MINI-HDMI enten direkte eller via adaptere. Mobil mikrofon, mobilt lydanlæg og mibilprojektor kan tilsluttes hvor du ønsker. Der vil være blokke, kuglepenne og navneskilte til alle mødedeltagere.   

Oplev naturen og få frisk luft i pauserne. KonceptHotel er beliggende i skøn natur. De korte pauser kan bruges i parken eller på vores egne udendørsarealer mens de længere pauser kan nydes i Aal Plantage med hyggelige sti-systemer. Skulle det danske vejr ikke leve op til forventningerne har vi også opholdsrum med loungemøbler, spil og TV hvor man kan lade hoved få ro og en pause.

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale. Vi kan derfor tilbyde konferencer og møder til det offentlige på konkurrencedygtige vilkår. Som leverandør lever vi op til en række minimums kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.