©  Foto:

Guidet tur på Frilandsmuseet Hjerl Hede

Hjerl Hede er den perfekte ramme for udflugter og aktiviteter. Vi tilbyder fordelagtige pakketilbud til både små og store grupper.

 

Kom med på tidsrejsen, når Hjerl Hede fortæller, hvordan det var at leve på landet igennem 300 år.

Livet før industrialiseringen giver tid til refleksioner. En svunden tid hvor alle levede af deres håndværk.

Sommerens og julens levende historie vises af knap 80 frivillige, som mestrer de traditionelle håndværk.

Små og store grupper

Tag hele familien, vennerne eller kollegerne med på Hjerl Hede, hvor I kan lære, lege og sanse jer gennem historien. Hjerl Hede er en oplagt ramme for udflugter og aktiviteter.

Vi byder derfor velkommen til sjove og lærerige timer – også uden for vores normale åbningstid, når besøget er booket på forhånd.

I særlige tilfælde og mod ekstra betaling er det muligt at blive guidet fra hestevogn. Vi tilbyder gratis udlån af rullestole og rollatorer. Kontakt os gerne på forhånd, hvis du vil reservere.

Pakketilbud og rundvisninger

Vi tilbyder guidede ture i de forskellige kulturmiljøer og huse, hvor man kan høre om livet på landet i gamle dage.

Pakketilbud indeholder en rundvisning på cirka halvanden time, entré til museet og forplejning. Til rundvisningen deles selskabet op i grupper á 25 personer.

Maden spises på Restaurant Skyttegaarden, der er beliggende på museets område. Den idylliske, stråtækte restaurant har plads til omkring 110 spisende gæster, og her har I mulighed for at nyde dagens ret, kolde drikkevarer, kaffe, te med diverse kager og meget mere.

Pris og booking

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde i den periode, I ønsker at besøge Hjerl Hede.