©  Foto:

Feriehytter hos Stutteri Vestmose

Stutteri Vestmose er en idyllisk og smuk perle i det naturskønne Vestjylland tæt på landsbyen Ho. Her er der plads til hele familien, omend man er til en hyggelig ridetur, susene cykeltur eller en frisk gåtur.

Stutteri Vestmose tilbyder feriehytter tæt på den Vestjyske landsby Ho og feriebyen Blåvand.

Stutteri Vestmose er beliggende bag den kvadratkilometerstore naturnær plantage med et rigt dyreliv. Her kan naturen blive udforsket på enten en af gårdens smukke heste, på cykel eller til fods.  

Stutteri Vestmose tilbyder hyggelige værelser og hytter til dig, din familie eller venner. Værelserne kan lejes hele året rundt, og gården har mulighed for at huse grupper op til 14 personer.

Hvis du er gæst i en af hytterne, står du selv for maden. På stedet er der et dejligt gæste-fælleskøkken til rådighed, og fællesstue med satellit-TV.

Der er også rig mulighed for aktiviteter i nærheden for dem der ikke rider. Dette er for eksempel fiskesøer, havfiskeri, tennis, golf, minigolf, cykelture (lej en cykel hos Stutteri Vestmose), svømme – og bademuligheder samt meget mere.

Derudover er der 7 km til Blåvand, hvor du finder et væld af butikker, restauranter og oplevelser.

Jeres hunde er naturligvis også hjertelig velkommen hos Stutteri Vestmosen, dog skal de føres i snor på gården. Sengetøj og håndklæder kan lejes hos Stutteri Vestmose.