©  Foto:

Arnbjerg Pavillonen - Restaurant GRO

Restaurant GRO serverer nordisk mad med en twist af det franske køkken i fantastiske omgivelser ved Arnbjerg Park. Hos Restaurant GRO vægtes kriterierne lokalt, bæredygtigt og økologisk højt, og derfor er kvaliteten til at smage, grundet de friske og gode råvarer.  

Hos Arnbjerg Pavillonen finder du Restaurant GRO, som serverer nordisk mad med en twist af det franske køkken, i helt unikke omgivelser.

På restauranten vægtes nøgleordene lokalt, bæredygtigt og økologisk højt. Det skyldes at restauranten bestræber sig efter at lave alt fra bunden af lokale råvarer. Restaurant GRO har blandt andet et samarbejde med Enghavegård, Varde Ådal Lam og Jordnær Økologi.

Derudover har restauranten også lokale samlere, som går rundt i naturen, og finder ting som kan bruges i køkkenet. Det kan være alt fra havtorn, tang, hyben og svampe. Dermed sikre restauranten sig, at retterne er enkle, men særdeles velsmagende, af friske og gode råvarer.

Selve restauranten har en helt unik udsigt over den historiske park, som skifter efter alle fire årstider. Naturen er en stor inspiration for Arnbjerg Pavillionen, og dette afspejles i lokalerne hvor naturens ro, smukke lysindfald og friskhed gennemstrømmer lokalerne. 

Menukortet på Restaurant GRO er en kombination af a la carte og sammensatte retter. Det betyder at køkkenet ikke er bange for nytænkning inden for gastronomien, og de tager sig tid til at prøve nye ting.