Madpakkehus Bork Havn

Madpakkehuse

Foto: Presse

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Derfor er der heldigvis langs cykelstien hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord en række hyggelige steder at spise sin madpakke og nyde en kop kaffe. 

Udover stederne langs cykelstien kan du også med fordel kigge lidt efter følgende madpakke-steder:

Hvide Sande Sportsfiskercenter ligger på nordsiden af afvandingsslusen. Her kan du sidde i fiskersalen og nyde din mad, mens du kigger ud på havnearealet og lystfiskerne. 

Lyngvig Fyr er et af de helt store besøgssteder. Her er legeplads, plads til madpakkespisning, cafe og en fantastisk udsigt fra fyrets top. 

Helt ud til Ringkøbing Fjord – lige ved surfspot Kloster– får du udsigt til surfere og hele fjorden med i madpakken. Giv dig god tid – for her er masser at se på.

Et helt nyt sted er madpakkehuset ved Vonåen. Huset blev indviet i 2019, og du kommer hertil ad Bandsbyvej fra vestsiden og J. Bjerg Thomsensvej fra østsiden. Her er en lille bro, der forbinder Holmsland med Hee-området – en bro som lokalsamfundene fik bygget i 2006. Her kan du møde lystfiskere, SUP’er og sejlere – eller bare helt nyde roen.

Pumpestation Nord ligger i Skjern Enge-deltaet. Her kan du sidde i huset og kigge ud over engene og måske få øje på en ørn eller andre spændende fugle.

Ved Lønborg Banke kan ikke bare benene få et hvil. Du kan også lade øjnene hvile ud på fantastiske udsigt. Spisestedet er ikke overdækket – så du kan rigtige nyde den gode ”loftshøjde” her.

Den gamle fjordhavn Skaven er et stille og roligt sted. I madpakkehuset kan du høre vandet og fuglene og måske lægge dig i græsset og få et hvil efter maden.

Se endnu flere madpakkesteder på kortet her, hvor du også kan zoome ind, så du kan se hvilken vej, du skal vælge.