©  Foto:

Hvide Sande Sportsfisker Center

Ved Slusen i Hvide Sande stimler mange lystfiskere hver dag sammen, i håb om den store fangst. Her er der mulighed for fiskeri i særklasse, samt fine faciliteter til rensning og pakning af din fangst i Hvide Sande Sportsfisker Center. 

HSSC giver dig flotte fiskeforhold ved slusen. 

Hvert år gæster et stort antal turister havneområdet ved slusen i Hvide Sande. Området er et sandt paradis for dig, som elsker at fiske. Uanset om du er nybegynder eller erfaren. 

Hvide Sande Sportfisker Center er for dig, der gerne vil have gode forhold, når du fisker. 

HSSC tilbyder: 
- Indendørs rensepladser med rindende vand
- Pakkebord med is
- Fiskersal med flot udsigt 
- Pæne toiletforhold

Fra 8. maj 2015 er fiskeri i betalingszonen kun tilladt med et gyldigt adgangskort. Køb dit adgangskort på www.hssc.nu, Turistkontoret, hos Kott Fritid eller Lystfiskeren. 

Læg dine fisk på køl med det samme. Fisk skal behandles med omtanke. HSSC tilbyder dig de faciliteter, du har brug for, når du skal have dagens fangst med hjem i god behold. Her finder du rensepladser, pakkeborde og is, så du kan lægge dine fisk på køl med det samme. Imens du klarer fiskene, kan din familie hygge sig i fiskersalen. Her kan alle frit opholde sig, også uden adgangskort. 

Gode fangstmuligheder i fjorden 

Portene ved slusen regulerer vandstand og saltindhold i fjorden. Det har stor betydning for dine fangstmuligheder, om sluseportene er åbne eller lukkede. Når portene er åbne gør strømmen det vanskeligt for dig at få fisk på krogen. Med etableringen af HSSC vil sluseportene være lukket i dagtimerne - i det omfang, det er muligt. Det vil øge dine chancer for den store fangst.