Et tilbud om rådgivning

Udbud: Udarbejdelse af hvidbog 2016

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Ringkøbing Fjord Turisme, Ringkøbing-Skjern Kommune og Region Midtjylland har i 2015/16 arbejdet på projektet Værtskab i Verdensklasse.

Vi har haft fokus på at afvikle forskellige projekter, og vi har blandt andet arbejdet med værtskab i det fysiske rum, 1:1 individuelle rådgivningsforløb, Oplevelseskoncepter, forretningsudvikling og samarbejde samt andre arrangementer og markedsføringstiltag. Projekterne afsluttes ultimo august 2016.

OBS: Ikke længere aktuel.

Krav til produkt og indhold:

I den forbindelse ønskes der et tilbud på udarbejdelsen af en hvidbog, som fortæller de gode historier om de turismeudviklingsprojekter, der er gennemført i Ringkøbing-Skjern Kommune 2015/16. I projektperioden er der løbende indsamlet best cases fra projektarbejdet. Disse best cases skal bruges som grundlag for hvidbogen. Det skal dog forventes, at disse best cases skal redigeres samt at der via dialog med den projektansvarlige, skal indsamles yderligere informationer. Se oversigt over best cases her.

Derudover skal hvidbogen udarbejdes med udgangspunkt i Ringkøbing Fjord Turismes visuelle identitet og sidste års udgave af hvidbogen, således at den er visuel genkendelig. Se hvidbogen her 

Den færdige hvidbog skal bruges som et kommunikationsmateriale ift. projektejere, fonde, politikere, øvrige kommuner, erhverv m.fl.

Hvidbogen skal levers i en printvenlig PDF-fil velegnet til Issue samt i en trykklar fil og være færdigtrykt og klar til udlevering den 11. august.   

Tilbuddet skal indeholde:

  • Et forslag, der indeholder en beskrivelse af hvordan opgaven løses.
  • Et CV på den udøvende konsulent(er)
  • Relevante referencer
  • Pris (ekskl. moms) på udarbejdelsen af hvidbogen samt pris på tryk i 100 eksemplarer + en pris for tryk af yderligere eksemplarer og gentryk.

”I tilbuddet ses gerne et tilkøb på den samlede InDesign-pakke med hvidbogen samt de fulde rettigheder over den grafiske opsætning. Formålet hermed er, at Ringkøbing Fjord Turisme efterfølgende kan redigere og genanvende den grafiske opsætning til efterfølgende hvidbøger.”

Økonomi

Konsulenter udvælges på baggrund af tidligere erfaringer, kompetencer, branchekendskab og økonomisk fordelagtighed. Konsulent bedes udarbejde et tilbud på denne baggrund.

Ansøgningsfrist: senest mandag den 11. juli 2016 kl. 12.00.
Tilbuddet sendes til Lisbeth Jensen via mail til lisbeth@hvidesande.dk

Har du spørgsmål kan du kontakte Lisbeth Jensen via mail lisbeth@hvidesande.dk eller på tlf.nr.: 
+ 45 40 10 87 46.