Grøn – ja tak!

Grøn – ja tak! – Gratis workshop om plantebaseret kost for spisesteder

Foto: © Richard Clark

Vi gentager succesen og udbyder endnu engang workshoppen om plantebaseret kost.

Tid: Mandag den 7.marts 2022 kl. 9.45 til kl. 15.30
Sted: Fødevarepark Skjern Enge, Feldsingvej 3, 6900 Skjern
Pris: Gratis, men no-show fee på 500 kr.
Tilmelding: Til merete@visitvesterhavet.dk senest 28. februar 2022

Vi gentager succesen og udbyder endnu engang workshoppen om plantebaseret kost. Baggrunden er, at efterspørgslen efter vegetarisk og veganske retter kun går én vej, opad. Eksempelvis er der i hver tredje tyske familie et medlem, der udelukkende spiser vegetarisk eller vegansk. Dertil kommer flere og flere turister, som jævnligt vælger en plantebaseret menu.

Program

9.45  Ankomst - plantesnack og en forfriskning

10.00 Velkomst og gensidig præsentation ved facilitator Trine Krebs, Food Organisation Denmark

10.20 Plantefacts, markedsføring m.m. ved Marketings- og udviklingschef Vibeke Birk Tiedemann

11.00 Velsmagen i det lokale og grønne køkken - Masterclass/Showkøkken ved kok og madskribent, Christine Bille Nielsen. (Uddannet: Søllerød Kro hos Michel Michaud, CV: Skagen Fiskerestaurant, Era Ora, Årstiderne m.m.)

11.30 Pause

11.45 Grøn Gastronomi-Inspiration– læn dig tilbage og nyd små retter, hvor du smager og ser teknikker og råvarer i det lokale grønne sæsonkøkken ved kokkene Philip Kløvborg Grønkjær, Pernille Vejrum og Christine Bille Nielsen. Vores kokke serverer maden og der er tid til at snakke om metoderne, inden næste ret kommer på bordet. Det bliver       en langstrakt og lærerig grøn frokost. 

13.15 Menuværksted ved kok Philip Kløvborg Grønkjær (Uddannet: Kong Hans, CV: Herman, Kong Hans, Kadeau, Hotel Nimb, Madklubben og Simple Feast). Vi arbejder med din menu. Vi sparrer og kommer med ideer og skubber til din plante-opfattelse - foregår individuelt

14.00 Pause

14.15 Hvor får jeg planterne fra? Kan jeg tænke nye veje til større planteglæde i mine menuer? Vi taler om kommunikation, varer, logistik, friskhed og kvalitet ved grøn chef Trine Krebs

15.00 Lokale ambitioner Vi afslutter dagen med vores personlige lokale ambitioner – hvad tager du med dig hjem – hvad arbejder du videre med?

15.30 Afslutning

Vi glæder os til at se jer. Det er gratis at deltage, men da workshoppen finansieres af Erhvervsfremmebestyrelsen skal vi alle udfylde nogle papirer, dvs. samtykkeerklæring (Gdpr), tidsregistrering, Partnererklæring og De Minimis. Det lyder besværligt, men det er det ikke. Vi har udfyldt papirerne på forhånd, så I stort set bare skal kontrollere og underskrive dem.

Med venlig hilsen

Food Organisation of Denmark, Destination Vadehavskysten og Destination Vesterhavet.