Gå til indhold
Vingaarden i Varde

Spisesteder i og omkring Varde

Foto: Vingaarden

Er I på udkig efter et lækkert spisested? Her på siden kan i få inspiration til hvor jeres næste madoplevelse i og omkring Varde kunne være.

Liste
Kort
Arnbjerg Pavillonen - Restaurant GRO
Foto: Arnbjerg Pavillonen

Arnbjerg Pavillonen - Restaurant GRO

Restaurant GRO serverer nordisk mad med en twist af det franske køkken i fantastiske omgivelser ved Arnbjerg Park. Hos Restaurant GRO vægtes kriterierne lokalt, bæredygtigt og økologisk højt, og derfo...

Læs mere
Restaurant Galleriet
Foto: Musik Galleriet

Restaurant Galleriet

I det gamle tømrerværksted i Mariehaven, Restaurant Galleriet, serveres de dejligste retter til frokost, eftermiddag og aften, som kan nydes ude som inde og ofte kombineres med et musikarrangement, en...

Læs mere
Vingaarden
Foto: Musik Galleriet

Vingaarden

I hyggelige omgivelser i hjertet af Ansager, Vestjylland, finder du Vingaarden, som er både vinbar, café og tapasbar/restaurant.

Læs mere
Agerbæk Hotel
Foto: Agerbæk Hotel

Agerbæk Hotel

I den lille hyggelige landsby Agerbæk øst for Varde, ligger Agerbæk Hotel. Agerbæk Hotel sørger altid for at gæsterne for den optimale oplevelse - Hvad enten det drejer sig om en hyggelig middag for t...

Læs mere
Restaurant Gl. Daws
Foto: VisitVesterhavet

Restaurant Gl. Daws

Restaurant Gl. Daws er stedet hvor du får god mad, og super service, til billige penge. Her hersker god smag, uden pompt og pragt. Her er højt til loftet, vidt til væggene, og plads til alle.

Læs mere
Næsbjerghus
Foto: Næsbjerghus

Næsbjerghus

Næsbjerghus er et forsamlingshus med tilhørende restaurant og festlokaler. I restauranten finder du en varierede og spændene menu, som kan give dig og dine nærmeste en gastronomisk oplevelse.

Læs mere
Von Lügenhals
Foto: VARDE GARTEN

Von Lügenhals

Von Lügenhals emmer af autenticitet og historie tilbage fra år 1626. Træd indenfor i en tidslomme, hvor et godt måltid af høj kvalitet værdsættes på alle tænkelige måder.

Læs mere
Hodde Kro
Foto: Peder Kristensen

Hodde Kro

Hodde kro er en gammeldags kro fra 1783, som holder stilen og stemningen så godt som muligt. Kroen er kendte for deres Winer Schnitzel Ala Hodde, også kendt som ”elefant øre”.

Læs mere
SpiseRiget
Foto: SpiseRiget

SpiseRiget

SpiseRiget er en hyggelig café, hvor du kan få lækre sandwichs enten i lyst eller mørkt sandwichbrød fås også med endnu grovere rugbrød. Der er også et stort udvalg af lækre salater.

 

Læs mere
Billum Kro - Restaurant
Foto: Billum Kro

Billum Kro - Restaurant

På Billum Kro er menukortet præget af de klassiske danske retter tilberedt med friske lækre råvarer. Kroen har også et veludstyrede konferencerum med selskabslokaler, med plads til op til 120 personer...

Læs mere
Kaito Sushi Varde
Foto: Kaito Sushi Varde

Kaito Sushi Varde

Lækker frisklavet sushi fra det åbne køkken i restauranten. Hos Kaito Sushi kan I få frisk sushi ad libitum – bestil så meget sushi du kan spise fra menukortet til én pris.

 

Læs mere
Restaurant Big World
Foto: Restaurant Big World

Restaurant Big World

Restaurant Big World er en kinesisk restaurant i centrum af Varde. Menukortet indeholder blandt andet Mongolian barbecue, masser af kinesiske retter, supper, sushi, salat, isbar og meget mere.

Læs mere
Big Ben Old English Pub
Foto: Big Ben Old English Pub

Big Ben Old English Pub

Oplev den engelske pubstemning på Big Ben. Spil pool, og lyt den lejlighedsvise levende musik både indendørs og udendørs på Torvet.

Læs mere
Pandekagehuset "Kvie Sø"
Foto: Pandekagehuset "Kvie Sø"

Pandekagehuset "Kvie Sø"

Pandekagehuset "Kvie Sø" er en familierestaurant, hvis speciale er hjemmelavede hollandske madpandekager med forskelligt spændende og lækkert fyld. I det stemningsfyldte pandekagehus med stor terrasse...

Læs mere
Grillen Frøken Iversen
Foto: Grillen Frøken Iversen

Social Media: