©  Foto:

West Coast Cottage

Ian og Charlotte byder velkommen til 2 nyistandsatte ferielejligheder i et skøn og nænsom renoveret gammel vestjysk stråtækt klitgård, beliggende mellem fjorde og hav. Her vil du opleve Vestjysk ro og afslapning. 

West Coast Cottage drives af Ian og Charlotte, som tilbyder to ferielejligheder.

Lejlighederne er nyistandsatte, og er placeret på en af de smukkeste kyststrækninger i Danmark – midt mellem Vesterhavet og 2 smukke fjorde. Ferielejlighederne har en fantastisk udsigt over fjordkystlandskabet, og dermed en helt unik placering.

I ferielejlighederne er der plads til 4 personer i hver, og lejlighederne har eget bad, køkken og terrasse samt tv og WI-FI. Du tilbydes derfor en luksuriøs overnatning i skønne lejligheder på en gammel marksgård.

Den første lejlighed kaldes, Swallow, og er en 55 m2 lejlighed med plads op til 4 personer. Her finder du et stort dobbeltværelse og et mindre soveværelse med 2 enkeltsenge. Derudover har lejligheden et dejligt brusebadeværelse med håndklædetørrer, et moderne køkken med komfur, ovn, køleskab, mikrobølgeovn samt alt nødvendigt service for op til 6 personer. Ydermere har lejligheden adgang til privat terrasse med udgang fra opholdsstuen, sofagruppe og spisebord.

Den anden lejlighed kaldes Swan, og er en 45 m2 lejlighed med op til 4 personer. Her finder du også et stort dobbeltværelse og 1 futon sovesofa i stuen. Den anden lejlighed består også af et dejligt brusebadeværelse med håndklædetørrer, moderne køkken med komfur, ovn, køleskab, mikrobølgeovn samt service op til 6 personer. Fælles med den første lejlighed har denne også adgang til en privat terrasse med udgang fra opholdsstuen, samt sofagruppe og spisebord.

Find mere information på West Coast Cottages hjemmeside